Indoor-Hockeyn finaalit käynnistyvät!!

Keskiviikko, eli pikkuviikonloppu kuten sanonta kuuluu, tarjoaa mielenkiintoisen indoor-hockey ottelun. 03.03.2010 klo 20.00 Ruoholahden Urheilutalon parketilla Helsingissä Suomen mestaruudesta kamppailevat taistelupari ABC-Team (Helsinki) – HC Kilpparit (Turku). Ottelusarja jatkuu heti tulevana lauantaina 06.03.2010 Ruoholahden Urheilutalolla.

Hc-kilpparit


Hc-kilpparit

HC Kilpparit (Turku)

Hc Kilpparit on viime peleissään osoittanut pystyvänsä voittoihin ja Porvoon turnauksen viimeisessä ottelussa Hc Kilpparit kaatoikin sarjajumbo Tempon tylyin loppunumeroin. Joukkueet ovat kohdanneet toisensa tämän kauden aikana viidesti ja ottelut ovat olleet aina varsin tasaisia. Hc Kilpparien puolustuspelaaminen on parantunut viime peleissä todella paljon ja tässä hyvänä apuna onkin ollut loppukauden puolustaja hankinta Jouni Hirvioja. Hc Kilpparit tarvitseekin onnistumisia sekä hyökkäys-, että puolustuspäässä, mikäli meinaa ABC-Teamin kaataa kotiluolassaan. Näillä näkymin Hc Kilppareiden maalia finaaleissa vartioi Toni ”muuri” Lehtinen.
Keskiviikko illan ottelusta ovat varmasti sivussa: Jussi Luhta (mv.), Kjell Helenius ja Jouni Hirvioja


Hc-kilpparit

ABC-Team (Helsinki)

ABC-Teamin ykkösketju muodostuu kolmikosta Petri Mikkola- Jussi Kallio- Timo Laatio. Tämä on kieltämättä sellainen ketjukoostumus, että syöttöjen osuessa lapaan on vastustaja kuin vastustaja on pulassa. ABC-Team pelaa kurinalaista syöttöpeliä, johon Turkulaisten on löydettävä tarvittavat lääkkeet.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *