Hc Kilppari valmistautumassa ensimmäiseen maahockeyn ulkokauteensa!

Merkittävimmät tulijat: Tuomas Nieminen

Merkittävimmät lähtijät: Simo Mäkelä (BMT, Lahti)

Historiansa ensimmäiseen maahockeyn ulkokauteen valmistautuminen on sujunut Hc Kilpparin leirissä mukavasti. Omatoimisesti on tähän saakka kunnostauduttu Impivaaran lenkkipoluilla ja paikallisilla kuntosaleilla romuja nostellen. Olosuhteiden pakosta Hc Kilppari aloittaa yhteisharjoitukset huhtikuun puolenvälin paikkeilla. Joukkueen tärkeimpinä pelaajina tulee todennäköisesti tänäkin kautena olemaan keskikentän diktaattorit – Jouni Hirvioja ja Andrei Panschin. Lisäksi läpimurtoa sarjan eliittiin on odotettavissa Kjell Heleniukselta ja Olli Vesakoskelta. Suurta ratkaisijan viittaa ollaan povaamassa myös hyökkääjänä häärivän Tuomas Niemisen hartioille.
Runkosarjan voitosta tulee taistelemaan kovimmin luultavasti HC Kilppari ja Seinäjoki United. BMT Lahdesta tulee mitä todennäköisimmin olemaan runkosarjan musta hevonen.

Pitkien sopimusneuvotteluiden jälkeen joukkue sai Tuomas Niemisen paluumuuttajana joukkueeseen, ”AT:llä tulee olemaan erittäin tärkeä rooli erikoistilanne pelaamisessa, toteaa joukkueen kapteeni Tommi Rantala. Offseasonin aikana ainakin Harri Erkkilä ja Sami Lindroos ovat osoittautuneet olevansa kovassa juoksukunnossa. On selvää, että suuri vastuu lepää myös maalivahtien harteilla, mutta vaarallisuutensa ovat näyttäneet oikeastaan joukkueen jokainen pelaaja ja kuka tahansa ”Wonderteamista” voi nousta ratkaisijaksi. ”Odotan koko joukkueelta nousemista parrasvaloihin. Jokainen jätkä sai muutaman rintakarvan itselleen lisää indoor-hockeyn Suomen mestaruudesta ”, toteaa Rantala

Tulevalla kaudella Hc Kilppari lähtee hakemaan hyvää sarjasijoitusta; ”viiden sakkiin pitäisi olla hyvät mahdollisuudet, toteaa Petri Virpiaro pilke silmäkulmassa.

(kuvassa:Hc Kilpparin pelaaja Tommi Rantala hassuttelee Ranskan maalivahtia Em-karsintojen sileällä parketilla.. kohta vastustajaa viedään myös ulkona tekonurmikentillä!!)

Tommi Rantala

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *