Ennakko: HC Kilppari latautuneena finaalipeleihin

Ennakko

  • Maahockeyn sm-sarjan finaaliottelut alkavat tulevana viikonloppuna.
  • Turussa HC Kilppari isännöi kaksiosaisen finaalisarjan avausottelussa Seinäjoen Unitedia.
  • Ottelu polkaistaan käyntiin Parkin kentällä sunnuntaina 08.09 klo: 14.00.

Sisukas HC Kilppari varmisti finaalipaikkansa runkosarjan päätöskierroksella Helsingissä vakuuttavalla tavalla. Kaksi voittoa ei jättänyt jossitteluille sijaa. Turkulaiset ovat ottaneet selvästi pelillisiä edistysaskeleita ja itseluottamuksen karttuessa mukaan on tullut pallokontrollin elementtejä. Joukkue on edellisiin kausiin verrattuna yhtenäisempi ja tällä hetkellä suurimpia voimavaroja onkin puolustuspelaamisen ohessa joukkuepeli.

– Hereillä pitää olla alusta asti ja luottaa omaan tekemiseen. United on osoittanut vaarallisuutensa, HC Kilppari-laituri Olli Vesakoski toteaa.

Seinäjoen pelillinen trendi laski huolestuttavasti runkosarjan loppua kohden, mutta siihen saattoi vaikuttaa runkosarjan voittaminen ennen päätöskierroksia.

– Varmasti saadaan tiukka ja jännittävä ottelusarja aikaiseksi. Me ollaan jätkien kanssa ladattu akkuja tätä varten ja ollaan valmiita laittamaan kroppaa likoon kuittaa Vesakoski lopuksi.

 

Seuraa näitä pelaajia:

HC Kilppari Panschin, Andrei

PanschinNousi takaisin omalle tasolleen viimeisessä runkosarjan turnauksessa. HC Kilpparin puolustuksen johtaja pelaa väkevää oman pään peliä ja ratkoo samalla pelejä vastustajan harmiksi.

 

United Jalonen, Petri

JalonenVoimakas keskikentän moottori, joka pelaa hyvällä taitotasolla ottelusta toiseen. Syöttö- ja laukaisutaidoltaan yksi parhaista.

 

Yleisölle on tarjolla ottelun lisäksi myös pientä palanpainiketta. HC Kilpparin taustajoukot myyvät mm. virvokkeita. Lisäksi pelikentän vieressä lapset ja aikuiset pääsevät halutessaan kokeilemaan maahockeytä hokkikaukalossa. Tervetuloa!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *