HC Kilppari voitti SM-finaalin avausosan kotikentällään

Finaali

  • HC Kilppari johtaa finaalisarjaa voitoin 1-0.
  • Suomenmestaruus ratkeaa ensi lauantaina 14.09 Seinäjoella Kasperin hiekkatekonurmella.

HC Kilpparin ja Seinäjoen Unitedin välinen ensimmäinen finaali tarjosi sunnuntaisen auringon paisteen lisäksi mukiinmenevän maahockeyottelun. Ottelun alku oli kuitenkin varsin tunnusteleva ja jännittynyt. Pelikellon kuluessa turkulaisryhmä löysi kuitenkin rentoutta tekemiseensä ja vapauttavan 1-0 maalin pohjanmaalaisten takalautaan iski 25. minuutilla Olli Vesakoski. Tarjoilusta vastasi Tommi Rantala. Toisen erän 2-0 maalista 46. minuutilla vastasi Mohammad Hassan, joka räjäytti kassan ja palkitsi vedollaan paikalle saapuneen turkulaisyleisön. Mallikkaan esityön intialaisvahvistuksen maaliin järjesteli Simo Mäkelä.

– En ole varsinaisesti mikään maaliruisku, mutta sain uitettua mailaa sopivasti väliin, kuvaili Mohammad Hassan ottelun jälkeen osumaansa.

Seinäjoki Unitedilla oli 2-0 tilanteessa mahdollisuus päästä voittotaisteluun mukaan, kun HC Kilpparin Tommi Rantala ja Antti Ikonen istuivat jäähyllä samanaikaisesti, mutta sen sijaan jäähyltä ensin pois päässyt Rantala naulasi 59. minuutilla ottelun loppunumerot 3-0.

– Tarvitsemme vielä yhden napsun lisää pelaamiseen, että voitamme Seinäjoella. Laitetaan maalipaikoista pallot pussiin niin ollaan vahvoilla, peräänkuulutti HC Kilpparin Samu Ratinen heti taiston tauottua.
Finaalisarja ja samalla mestaruus ratkeaa ensi lauantaina Seinäjoella.

Ensimmäisen finaalin tähdet:

FinaaliFinaaliFinaali

Sami Lindroos

FinaaliFinaali

Tommi Rantala

Finaali

Mohammad Hassan


Finaali


Finaali


Finaali

(kuvat: riston.kuvat.fi)

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *