Ennakko: HC Kilppari valmiina SM-finaaleihin

Ennakko

  • HC Kilppari aloittaa Indoor-hockeyn SM-finaaliottelut tulevana viikonloppuna kotonaan.
  • 1/2 finaali pelataan Turussa, Samppalinnan Palloiluhallissa lauantaina 8.3.2014 klo: 12.30. Otteluun vapaa pääsy!

HC Kilppari raivasi tiensä SM-finaaleihin, kun se kaatoi kaikki vastustajansa Helsingissä viime sunnuntaina ylemmän loppusarjan päätöskierroksella. Turkulaisryhmän vahvuudesta kertoo se, että se päästi ainoastaan 16 maalia omaan verkkoonsa runkosarjan 17 ottelussa. Näin ollen maalivahtien torjuntatilaston ykkönen olikin HC Kilpparin Jussi Luhta. Joukkueen puolustus on tällä hetkellä varsin tiivis ja hyökkäyssuuntaan löytyy ratkaisijoita kaikista ketjuista. Joukkuepelaamisen ohella tulivoimaa hyökkäyspään erikoistilanteisiin löytyy laajalta rintamalta. Tuleva finaalivastustaja Abc-Team on osoittanut iskukykyään ja se on vaarallinen yhdistelmä kokemusta ja nuoruuden intoa.

– Ensi sekunneista alkaen täytyy olla valmis. Abc-Team on hyvä ryhmä. Yleisöä hemmotellaan laadukkaalla sisähockeyllä, toteaa HC Kilpparin pelaaja-valmentaja Tommi Rantala.

Seuraa näitä pelaajia:

HC Kilppari Hirvioja, Jouni

Hirvioja Puolustuksen tyylikäs tukipilari. Kykenee rytmittämään joukkueensa peliä ja nousee hanakasti maalintekotilanteisiin. Syttyy isoihin peleihin. Kaksinkamppailutilanteissa parhaimmillaan.

Abc-Team Meski, Tony

Meski Nuori ja lupaava pelimiehen alku. Osoittanut tällä kaudella olevansa tärkeä syömähammas joukkueessaan. Ratkaisuvoimainen pelaaja, jonka esiintuloa on jo tovin odoteltu.

SISÄHOCKEYN SM-FINAALI 1/2:
SAMPPALINNAN PALLOILUHALLILLA LAUANTAINA 8.3.2014 KLO: 12.30 Otteluun vapaa pääsy! TERVETULOA!

FinaaliVSFinaali


 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *