Kausi käyntiin Kilpparin komennossa

Indoor-hockeykausi käynnistyi 8.11. Hämeenlinnassa käydyllä turnauksella. Hallitseva mestari HC Kilppari voitti molemmat ottelunsa ja otti sarjan kärkipaikan kuudella pisteellä.

Koko kauden avannut ottelu Seinäjoki Unitedia vastaan päättyi todella värikkäiden vaiheiden jälkeen Kilppareiden murskavoittoon 9-3, vaikka ensimmäinen erä antoi odottaa tasaista vääntöä loppuun asti. Jälkimmäisessä ottelussa ABC-team taipui Kilppareille lukeminen 5-2. Kummassakin ottelussa Kilpparit sai pelinsä käyntiin vasta toisessa erässä, kun vastustajalla alkoi jalka painamaan selvästi enemmän kuin pinkkipaidoilla.

Ensimmäinen turnaus jätti vielä todella paljon parantamisen varaa, mutta positiivista oli, että kaikki Kilppari-pelaajat saivat heti alkuun nimensä maalintekijätilastoihin. Varsinaisina pistenikkareina toimivat Tommi Rantala (3+6), Sampo Hirvioja (6+2) ja Andrei Panschin (2+4).

Seuraava turnaus pelataan Helsingissä 23.11.

 

Maalinnälkäinen Hirvioja (6) valmistautumassa maaliverkkojen heilutteluun.

 

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *