Kilpparit vahvisti sarjajohtoaan

Indoor-hockeykauden toinen ottelukierros pelattiin sunnuntaina Herttoniemessä.  Sarjan piikkipaikkaa pitävä HC Kilppari nappasi syksyisestä Helsingistä täydet kuusi pistettä ja vahvisti johtoaan sarjan kärjessä.

 

Kilppareiden ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui BMT Lahdesta. Lahtelaisten hyvä taisteluilme ei kuitenkaan tulostaululla näkynyt vaan Kilpparit ottivat suvereenin 0-10 voiton.

– Vaihdot pyörivät hyvin ja saatiin pidettyä pelin tempo meille sopivana eikä lähdetty vastustajan jarrutteluun mukaan, tiivisti varmoilla otteilla nollapelin pelannut Jussi Luhta.

 

Toisessa ottelussa Kilpparit kohtasivat Hämeenlinnalaisen HT-85:n. Ottelu tarjosi vauhdikkaita ja vaihtelevia tilanteita ja päättyi Kilpparin voittoon lukemin 6-1 (5-0). Hämeenlinnalaiset saivat ottelussa useita hyviä maalipaikkoja, mutta Luhta jatkoi varmoja otteitaan ja teki tyhjäksi hämeenlinnalaisten maalintekoyritykset yhtä lukuun ottamatta. HT:n ainoan maalin taiteili Olli Vesakoski näyttävän yksilösuorituksen päätteeksi.

– Ei ollut mikään unelmapeli meiltä vaikka loppulukemat olivatkin ansaitut. Unohdettiin vähän oma pelisysteemimme ja luovuttiin liian nopeasti pallosta. Sitä osa-aluetta täytyy parantaa jatkossa. Mutta on se ihan virkistävää tollasiakin pelejä joissa sattuu ja tapahtuu koko ajan, totesi ottelun jälkeen Sampo Hirvioja, joka teki ottelussa maalin rangaistusvippauksesta.

 

Päivän tehomiehinä olivat pistepörssin kärkinimi Tommi Rantala 6+2, Andrei Panschin 2+5 ja Sampo Hirvioja 4+0.

Seuraava SM-osaturnaus pelataan lauantaina 13.12. Hämeenlinnassa.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.