Kilpparin kiito jatkuu

Lauantaina 13.12 Hämeenlinnassa pelatussa kolmannessa SM-osaturnauksessa nähtiin erikoisella miehityksellä liikkeellä ollut HC Kilppari. Maalivahti Jussi Luhta ei päässyt mukaan turnaukseen ja turnauksessa Kilppareiden veräjää vartioi Sami Lindroos. Muutenkin jokkue oli liikkeellä vajaalla miehistöllä. Tämä ei kuitenkaan vauhtia hidastanut ja kotiin viemisiksi saatiin täydet kuusi sarjapistettä.

Ensimmäisessä ottelussa Kilpparit kohtasivat Hämeenlinnalaisen HT-85:n. Kiihkeä tunnelmaisen ottelun päätteeksi tulostaululla komeilivat lukemata 6-2 (3-1) Kilpparin eduksi.

– Kyllähän siinä sai tarkkana olla ja vähän jännitti miten oma peli maalissa sujuu. Onneksi sai alkuun pari helppoa koppia niin pääsi rytmiin mukaan, maalivahtidepyyttinsä pelannut Lindroos kertoi.

 

Toinen ottelu ABC-Teamia vastaan ei sekään varmasti jättänyt ketään kylmäksi. Vaiherikas ottelu päättyi Kilpparin voittoon selvin lukemin 4-8 (3-4). Kenttätapahtumien valossa ottelu oli kyllä tulosta tasaisempi ja ottelun ratkaisi Tommi Rantalan ja Sampo Hirviojan komeat yksilösuoritusten päätteeksi tulleet maalit.

-Tehtiin helppoja virheitä ja kaveri rokotti niistä armotta. Makseltiin vähän oppirahoja. Kolme pistettä on kuitenkin aina kolme pistettä, tiivisti Rantala kenttätapahtumat ottelun jälkeen.

 

Indoor-hockeyn SM-sarja siirtyy nyt joulutauolle. Seuraavat ottelut pelataan 4.1. Samppalinnan palloiluhallissa Turussa. Tervetuloa katsomaan hokkia Suomen huipulta!

 

Aika ripustaa Pinkit hetkeksi naulaan ja nauttia joulunajasta. 

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.