HC Kilppari Bulgarianvalloituksella

Kilpparit aloitti tänään 13.2.2015 miesten sisähockeyn Challenge II -tason seurajoukkueturnauksen kahdella voitolla. Georgian mestari Adjara kaatui tiukan väännön jälkeen maalein 3-0 ja Armenian HC Anavreta yhtä rajun ponnistuksen päätteeksi 2-0. Voitot voi ehdottomasti omistaa Kilpparin tiiviille puolustukselle, joka piti huolen, ettei pallo tullut montaakaan kertaa vaarallisille vetosektoreille. Hyökkäyskalusto taas teki tarvittavat muutamat maalit hukaten tämän lisäksi aika monta hyvää maalintekotilannetta.

Päivän suurimpia tappioita olivat maalivahti Jussi Luhdan selän jumittaminen (jälleen) sekä Sami “Evis” Evolan silmäkulman turpoaminen vastustajan pään kanssa sattuneen kohtaamisen seurauksena.

Turnaus jatkuu huomenna Kreikan ja Serbian sisähockeymestareita vastaan.

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *