Nummenpakan koululla kokeiltiin hokkia

HC Kilppari osallistui Nummenpakan koululla 7.2. järjestettyihin harrastemessuihin. Tapahtumassa turkulaiset harrasteseurat esittelivät toimintaansa koulun oppilaille. Oppilaita oli ensimmäisestä luokasta seitsemänteen saakka.

Hockey herätti kiinnostusta kymmenissä oppilaissa ja muutamat heistä ovatkin jo messujen jälkeet käyneet  HC Kilpparin järjestämässä hockeykerhossa. Messupisteessä oppilaat kokeilivat kuljettamista sekä syöttelyä ja saivat tietoa hockeyn harrastusmahdollisuuksista Turussa ja muualla Suomessa. Useimmille varsin tuntematon hockey tuli tutummaksi myös pisteellä pyörineiden MM-kisojen highlight-videoiden myötä.

HC Kilpparin Sampo Hirvioja esittelee hockeyn saloja Nummenpakan koulun oppilaille

 

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *