Kilpparilla neljän pisteen viikonloppu

HC Kilppari pelasi kuluneena viikonloppuna kaksi ottelua. Lauantaina 6.6. Parkille vieraaksi saapui BMT Lahdesta ja sunnuntaina 7.6. Kilppari matkasi Seinäjoelle ottamaan mittaa Unitedista. Voitto BMT:stä ja tasapeli Unitedin kanssa toivat Kilpparille neljä sarjapistettä ja nostivat turkulaiset sarjataulukossa toisiksi.

Lauantain ottelu Lahden BMT:tä vastaan oli Kilpparin näytöstä ja päättyi murskalukemiin 16-0 (9-0). Ottelu oli alusta loppuun Kilpparin suvereenissa hallinnassa, mutta lahtelaiset antoivat hyvän vastuksen ja kenttätapahtumat olivat lopputulosta tasaisempia.

Sunnuntain ottelu Unitedia vastaan oli odotetusti tasainen ja varsin runsaslukuinen yleisö sai nähtäväkseen hyvätasoista hockeyviihdettä. Ottelu alkoi Unitedin hallinnassa ja Mikko Fiskaali siirsi isännät seitsemännellä minuutilla 1-0 johtoon. Sampo Hirvioja kuitenkin tasoitti pelin lyhyestä kulmasta kahdentoista minuutin pelin jälkeen.  Toisen jakson puolivälissä Sammy Saarinen siirsi isännät uudestaan johtoon. Lukemat eivät kuitenkaan kestäneen loppuun asti, kun Kilpparin Tommi Rantala tasoitti pelin 68. minuutilla.

 

       

Sunnuntain kärkikamppailu tarjosi kovatasoista hockeytä. Kuvista kiitos Seinäjoki United Fänklup.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.