Kilppari voitokkaana Hämeenlinnassa

Sisähockeyn SM-sarja jatkui lauantaina 10.12.2016 Hämeenlinnassa.

Kilpparin ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui Seinäjoki United. Kamppailusta kehkeytyi varsin kuuma ja tuomarit jakoivatkin yhteensä peräti 7 korttia joukkueille ottelun aikana. Ottelu päättyi lopulta Kilpparin 3-2-voittoon Tommi Rantalan tehtyä maalin rangaistusvippauksesta ottelun viimeisillä minuuteilla. Muut Kilppareiden maalintekijät olivat uransa avausmaalin Pinkeissä iskenyt Pekka Lehtonen ja Simo Mäkelä.

Toisessa ottelussa turnauksen isäntäjoukkuetta HT-85:ttä vastaan mentiin rauhallisemmissa merkeissä ja turkulaisten rutiini päihitti hämeenlinnalaisten nuoruuden innon: loppulukemat 7-1 Kilpparille ei jätä sijaa jossittelulle. Kilpparista maalinteossa onnistui peräti neljästi Tommi Rantala ja maalit mieheen pääsivät iskemään Simo Mäkelä, Andrei Panschin ja Iftikhar Syed. Syed iski Lehtosen tapaan turnauksessa avausmaalinsa Suomen kentillä.

Kilppari-maalivahti Jussi Luhta kommentoi päivän tapahtumia seuraavasti: “Unitedia vastaan todella tiukka peli, joka olisi voinut kääntyä kumpaan suuntaan tahansa. Ratkaiseva tekijä oli ehkä se, että meillä pysyi hiukan paremmin pää kylmänä kuin vastustajalla. Ensimmäisessä matsissa peli oli vielä vähän sekavaa mutta toisessa maltettiin pyörittää peliä rauhassa ja pelaajat alkoivat löytää toisiaan paremmin. Kokonaisuutena ihan hyvä päivä kun lyhkäsistäkin alettiin saada maaleja.”

Kilppari jatkaa sarjakärjessä kahden pisteen erolla ennen toisena tulevaa ABC-Teamia. Kolmantena sarjassa on United 4 pisteellä HT-85:n pitäessä perää vielä pisteittä.

Tulokset:

HT-85 – ABC-Team         1-7 (0-3)

United – Kilppari             2-3 (2-1)

Kilppari – HT-85             7-1 (4-1)

ABC-Team – United       5-3 (2-2)

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.