Kilppari voitokkaana kotiturnauksessa

Sunnuntaina 8.1. pelattiin sisähockeyn SM-sarjan kolmas turnaus. Isäntäjoukkue HC Kilppari kohtasi turnauksessa ABC-Teamin Helsingistäja Seinäjoki Unitedin.

Kumpikin ottelu oli tasaista vääntöä ja tahtojen taistoa läpi ottelun ja kylmäpussit tulivat tarpeeseen heti ensimmäisen ottelun ensimmäisistä vaihdoista lähtien. Pinkkipaidat kuitenkin näyttivät luonteensa jälleen kerran nousemalla sillasta kummassakin ottelussa toisessa erässä. Maalintekijöinä tänään kunnostautuivat Iftikhar Syed (2 maalia), Sampo Hirvioja (2) ja Tommi Rantala (1). Kilppareiden otteluiden parhaina pelaajina palkiittiin ABC-teamia vastaan Sampo Hirvioja ja Unitedia vastaan Iftikhar Syed.

Kahden voittonsa ansiosta HC Kilppari repäisi ABC-teamiin nyt viiden pisteen ja Unitediin jo kahdentoista pisteen kaulan. Tämä tarkoittaa, että HC Kilppari tarvitsee vain neljä pistettä vimeisistä viidestä ottelusta varmistaakseen paikkansa sisähockeyn finaaleissa. Seuraavan kerran sisähockeyn SM-sarjaa pelataan 28.1. Seinäjoella.

 

Ottelujen tulokset:

United – HT – 85               3-1 (1-1)

Kilppari – ABC-Team            2-1 (0-1)

United – Kilppari                1-3 (1-1)

HT-85 – ABC-Team              3-5 (2-2)

 

Alla kooste Kilpparin otteluista.

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.