HC Kilpparin miehiltä uninen suoritus Seinäjoella 5. SM-turnauksessa

HC Kilppari kohtasi 27.1. Seinäjoella pelatussa 5. SM-turnauksessa ABC-Teamin ja Sisukiekon.

Päivän odotetuin kohtaaminen ABC-Teamin kanssa oli turkulaisille suuri pettymys. Maalintekotehokkuus oli hukassa etenkin lyhyissä kulmissa, joita hukattiin yhteensä puolenkymmentä. Pallonhallinta ottelussa oli melko lähelle 50-50, mutta helsinkiläiset vain pelasivat tänään huomattavasti pirteämmällä otteella. Ottelun lopputulokseksi kirjattiin 2-1. HC Kilpparin maalintekijänä onnistui Andrei Panschin ottelun viimeisellä minuutilla lyhyestä kulmasta.

Jälkimmäisessä ottelussa Sisukiekko roikkui Kilpparin kyydissä lähes ensimmäisen erän loppuun asti. Aivan erän lopussa Sami Lindroos ja Tommi Rantala kuitenkin onnistuivat kertaalleen ja nostivat turkulaiset 4-1-johtoon, mikä tuntui katkaisseen Sisukiekon selkärangan. Toinen erä mentiin pitkälti “hurlumhei-hokin” merkeissä – lopputulos 7-1 Kilpparille. Kilpparin tehomiehenä kunnostautui Tommi Rantala tehoin 2+4.

Ennen viimeistä SM-turnausta HC Kilppari on kaksi pistettä ABC-Teamia edellä, ja siis edelleen kiinni finaalin kotiedussa. Viimeisessä turnauksessa 10.2. Urjalassa Kilppari kohtaa Unitedin ja HT-85:n.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.