HC Kilppari sisähockeyn SM-kultaan

HC Kilppari voitti viidennen peräkkäisen sisähockeyn SM-kultansa 10.3. Hämeenlinnassa pelatussa ottelussa.

Ottelu oli todellinen jännitysnäytelmä. Ensimmäisessä erässä ABC-Team loi jälleen enemmän maalipaikkoja, mutta myös Kilpparille siunaantui muutama tuhannen taalan paikka. Kumpikaan ei kuitenkaan onnistunut maalinteossa ja ensimmäinen erä päättyi tasalukemissa 0-0.

Toiseen erään Kilppari tuli päättäväisellä asenteella ja joukkueen otteista näkyi, että Poika oli päätetty viedä päivän päätteeksi takaisin Turkuun. Kun erää oli pelattu viisi minuuttia, Pinkkien tutkapari S. Hirvioja – Rantala sai lopultakin juonittua ottelun avausmaalin – Hirvioja pelasi nousunsa päätteeksi vetopaikan Rantalalle eikä mies erehtynyt. Tässä vaiheessa Kilppari sai hyvän flown päälle, joka konkretisoitui toistamiseen maalin muodossa Hirviojan ohjattua pallon rinkiin Rantalalle, joka niittasi tästä ottelun toisen maalinsa. ABC-Team onnistui vielä kaventamaan ottelun lyhyestä kulmasta, mutta helsinkiläisten kova rynnistys ei tuottanut tulosta ja Kilppari pääsi vielä varsinaisen peliajan päätyttyä kaunistelemaan lukemat 3-1:een. Maalintekijänä jälleen Rantala, joka iski siis finaalissa peräti hattutempun. Ottelun parhaana pelaajana palkittiin Kilpparin Samu Ratinen.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.