HC Kilppari on vuoden 2018 maahockeyn Suomen mestari

HC Kilppari voitti seurahistoriansa kuudennen maahockeyn Suomen mestaruuden 15.9. Helsingin Velodromilla pelatussa ottelussa. Mestaruuden ratkaisseessa toisessa finaaliottelussa hämeenlinnalainen HT-85 kaatui lukemin 0-1 (0-0). Kilppari hallitsi odotusten mukaisesti ottelua alusta loppuun, loi maalipaikkoja ja painosti voimakkaasti, mutta viimeinen silaus ontui kerta toisensa jälkeen.

Hyvä työ kuitenkin palkitaan aina lopulta – 54. minuutilla Pinkkien kapteeni Andrei Panschin ampui lyhyestä kulmasta turkulaiset 1-0-johtoon. HT-85 yritti vielä kaikkensa ottelun lopussa päästäkseen tasoihin, mutta Kilpparin puolustus taisteli urhoollisesti eikä antanut hämeenlinnalaisille merkittäviä maalipaikkoja.

Vuosi 2018 oli HC Kilpparille historiallinen, sillä miesten joukkue voitti saman kalenterivuoden aikana peräti kolme suomenmestaruutta – indoor hockeyn, hockey5:n ja maahockeyn suomenmestaruudet! Tästä on hyvä jatkaa kohti tulevia haasteita 

Maahockeykauden 2018 tulokset ja tilastot: https://hockey.torneopal.fi/taso/joukkue.php?joukkue=153670

SUOMENMESTARIT 2018: Ylärivi: Jimi Peippo (vas.), Samu Ratinen, Markus Koivusaari, Henri Haapanen, Sampo Hirvioja, Antti Äärelä, Samppa Santaranta, Elmo Pärssinen, Antti Ikonen, Andrew Scholfield Alarivi: Tommi Rantala (vas.), Pekka Lehtonen, Jussi Luhta, Pelle Tjoelker, Valtteri Lehto, Andrei Panschin, Sami Lindroos Kuva: Vicky Moga

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.