HC Kilpparilta positiivinen indoor-kauden avaus

Indoorhockey-kausi 2018-2019 avattiin 18.11. Herttoniemen palloiluhallissa Helsingissä. Ensimmäiseen otteluun ABC-Teamia vastaan Pinkkipaidat lähtivät avoimin mielin, vailla suurempia odotuksia, sillä nuorennusleikkauksen kokenut turkulaisjoukkue esiintyi sunnuntaina ensimmäisen kerran nykyisellä kokoonpanollaan. Kilppari onnistui lopulta hiukan yllättäenkin kaatamaan helsinkiläiset puhtaasti lukemin 2-0. Maalinteossa onnistuivat Sampo Hirvioja ja Antti Äärelä.

Toiseen peliin HT-85:ttä vastaan lähdettiin selvästi liian lepsulla asenteella vastustajaa aliarvioiden, mikä kostautui ottelun ensimmäisessä erässä hämeenlinnalaisten kirjattua erävoiton lukemin 2-0. Toiseen erään Pinkkipaidat löysivät kuitenkin tutun kirivaihteensa ja onnistuivat lopulta tasoittamaan pelin 2-2:een Sampo Hirviojan kahdella maalilla. Myös voitonavaimia tarjottiin turkulaisten käteen useaan otteeseen, mutta tänään ei vielä oltu valmiita kahden voiton päivään.

Tuloksellisesti siis kohtalainen päivä ja myös sarjataulukossa HC Kilppari kipusi samantien sarjan kärkeen muiden joukkueiden pelattua keskenään ristiin. Seuraavan kerran miesten SM-sarjaa pelataan kahden viikon kuluttua 2.12. niin ikään Herttoniemessä.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.