HC Kilppari ja ABC-Team pistejakoon finaalien ensimmäisessä osaottelussa

HC Kilpparin ja ABC-Team aloittivat sisähockeyn finaalit 3.3. Turussa pelatulla ottelulla. Ensimmäinen kohtaaminen finaalisarjassa oli juuri niin tasainen ja tapahtumarikas kuin saattoi odottaa. Pinkkipaidat olivat unessa ottelun alussa päästäen vierailijat 0-1-johtoon jo ottelun kolmannella minuutilla. Paluun Kilpparin kokoonpanoon tehnyt Tommi Rantala kuitenkin kuittasi ottelun tasoihin kahdeksannella peliminuutilla. Turkulaisille siunaantui erän aikana useita ”tuhannen taalan paikkoja”, mutta viimeistely ontui. Erätauolle siirryttiin lopulta ABC-Teamin 1-2-johdossa, helsinkiläisten onnistuttua rangaistusvippauksesta erän lopussa.

Myös toinen erä alkoi Pinkkipaitojen osalta hiukan lepsusti, ja ABC-Team pääsi jo 1-3-johtoon onnistuttuaan lyhyestä kulmasta 26. minuutilla. Pian tämän jälkeen helsinkiläiset ottivat kuitenkin vihreän kortin ja Kilppari hyödynsi ylivoimansa – Sami Lindroos lirutti pallon maaliin Sampo Hirviojan nousun päätteeksi. Kilppari haki vimmatusti tasoitusta saaden lopulta hankituksi rangaistusvippauksen lyhyen kulman jälkitilanteesta, kun ottelua oli jäljellä enää alle kolme minuuttia. Sampo Hirvioja asteli pilkulle ja niittasi tasoituksen vastustamattomasti ohi ABC-Teamin maalia vartioineen Paavo Ondrekan.

Kokonaisuudessaan ottelu oli erittäin viihdyttävä ja juurikin finaalien arvoinen. Ensimmäisen ottelun tasatulos tietää sitä, että ensi viikolla 9.3. Porvoossa pelattava ratkaiseva osaottelu ei voi enää päättyä tasatulokseen, vaan voittaja ratkaistaan rangaistuskuljetuksilla, mikäli varsinainen peliaika ei tuo ratkaisua. 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.