HC Kilppari neljäs Euroturnauksessa

HC Kilpparin miehet osallistuivat 8.-10.2.2019 Bulgarian Kamchiassa pelattuun EuroHockey Indoor Club Challenge II -turnaukseen.

Turnauksen ensimmäisenä päivänä HC Kilppari kärsi kirvelevän 1-2-tappion FHC Akademikiä (BUL) vastaan ja vei ansaitun 2-0-voiton Club Adjarasta (GEO). Maalintekijänä ensimmäisessä ottelussa Pol Solano Ricart kertaalleen, jälkimmäisessä Sampo Hirvioja kahdesti. Joukkueen peli alkoi asettua uomiinsa vasta jälkimmäisessä ottelussa Adjaraa vastaan. Nousukamppailun kannalta tappio Akademikille olikin erittäin raskas takaisku Pinkkipaidoille. 

Toisen turnauspäivän ensimmäisessä ottelussaan HC Kilppari joutui taipumaan unkarilaiselle Soroksarille lukemin 6-2. Kilpparin kummastakin maalista vastasi Sampo Hirvioja. HC Kilppari taisteli lauantain iltaottelussa 3-1-voiton serbialaisesta HK Elektrovojvodinasta. Ottelu oli todellista hurlumhej-hokkia, jossa kortit viuhuivat puolin ja toisin, lyhyitä kulmia riitti ja Elektrovojvodina sai muun muassa kolme rangaistusvippausta, jotka Kilppari-vahti Jussi Luhta kuitenkin torjui kerta toisensa jälkeen. HC Kilpparin maaleista ensimmäisen teki Tuomo Leppänen, kaksi jälkimmäistä viimeisteli Sampo Hirvioja lyhyistä kulmista. 

Viimeisen päivän sijoitusottelussa HC Kilpparilla ei enää riittänyt puristus HK Triglav Predanovcia vastaan – tuloksena 4-1 tappio. Kilppari taisteli hienosti, mutta vastustaja vain oli tällä kertaa parempi. HC Kilpparin maalista vastasi Waltteri Alenius uransa ensimmäisellä euromaalilla. Lisäksi Jussi Luhta esitti useita huipputorjuntoja. Luhta palkittiinkin lopulta koko turnauksen parhaana maalivahtina. HC Kilppari sijoittui turnauksessa lopulta neljänneksi.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.