Kilpparille täysi pistepotti kauden avausturnauksesta

HC Kilpparin miehet aloittivat ulkokautensa sunnuntaina 19.5. Helsingin Velodromilla tuloksellisesti hyvin, vaikka parannettavaa jäikin vielä valtavasti. Warriors HC kaatui lukemin 4-0, HT-85 taipui 3-2.

Joukkueen yhteispeli oli vielä melko hakusessa näin kauden ensimmäisessä turnauksessa, mutta totuttuun tapaan joukkue teki taas kerran juuri sen mitä vaadittiin. Joukkueessa esiintyi lisäksi tänään neljä uutta pelaajaa viime kauteen nähden. Muista joukkueista täksi kaudeksi turkulaisten riveihin siirtyneet Markku Rinne, Otto Taipale ja Tuomo Leppänen esittivät varsin mallikkaita otteita debytoidessaan Pinkkipaidoissa. Turusta “vapaana agenttina” löydetty Asmo Aro-Heinilä löi kuitenkin tiskiin “hiukan erilaisen” ensiesiintymisen Kilppari-paidassa – Aro-Heinilä paukutti kaksi maalia kummassakin ottelussa ja siirtyi neljällä maalillaan heti SM-sarjan pistepörssin kärkeen! Vaikuttaisi siltä, että maalinteko-ongelmiin on löydetty vastaus. Kilpparin muina maalintekijöinä kunnostautuivat Sampo Hirvioja, Antti Äärelä ja Otto Taipale.

SM-sarja jatkuu 2.6. Helsingissä pelattavalla osaturnauksella.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.