Kesäleirit 2021

Haluatko tehdä tänä kesänä jotain erilaista? Pelata jotain muuta kuin jalkapalloa? Oppia samalla englantia?

Tule mukaan leirille, jolla opit uusia ja hauskoja joukkuelajia

Urheilullisella kesäleirillä pidetään hauskaa ja opitaan perusteet viidestä Suomessa pienestä mutta maailmalla laajasti pelatusta lajista. Australiassa kehitetty käsipallon ja rugbyn sekoitus Aussie rules football, englantilainen kriketti ja maahockeyultimate frisbee ja haavipallo eli lacrosse.

Leirit on tarkoitettu 10-14 -vuotiaille tytöille ja pojille. Aikaisempaa kokemusta lajeista tai joukkuepeleistä ei tarvita, SM-tason pelaajat opettavat jokaisen lajin perusteet. Leirin lopuksi pidetään leikkimielinen kilpailupäivä, jolloin opittu päästään testaamaan käytännössä.

Leirien ohjaajat ovat kukin oman lajinsa huippuja joko paikallisella tai kansainvälisellä tasolla. Vastuuohjaaja on vetänyt leirejä aiemmin mm. Yhdysvalloissa ja Iso Britanniassa. Ohjaajilla on kokemusta nuorten valmentamisesta ja tavoitteena onkin saada leirin myötä nuoria innostumaan lajeista ja mahdollisesti jatkamaan harrastustaan tavoitteellisesti eteenpäin. Ohjaajat puhuvat sekä suomea että englantia, joten nuorilla on hyvä mahdollisuus oppia myös englantia.

Leirin hinta on 80€ ja hinta sisältää ammattimaisen opetuksen sekä kevyen lounaan ja välipalan.

Leiri järjestetään Turun urheilukentillä seuraavasti:

Ma 14.6. klo 9-16 Ilpoisten Palloiluhallin kenttä (Lauklähteenkatu)
Ti 15.6 klo 9-16 Vähäheikkilän kenttä (Myllymäenpuiston kenttä)
Ke 16.6 klo 9-16 Ilpoisten Palloiluhallin kenttä (Lauklähteenkatu)
To 17.6 klo 9-16 Turjanpuiston kenttä (Vasaramäki)
Pe 18.6 klo 9-16 Vähäheikkilän kenttä (Myllymäenpuiston kenttä)

Ilmoittautuminen tapahtuu lähettämällä osallistuvan nuoren nimi, yhteystiedot ja vanhemman yhteystiedot sähköpostilla vastuuohjaaja Andrew Scholfieldille andrewscholfield(at)gmail.com

Lisätietoja: Andrew Scholfield p. 045 278 8580

**

Minority Sport Summer Camp

Been there done that and waiting in line to represent Finland? Played enough football in summer camps?
Finally a summer camp that is exciting. Try 5 exiting sports in 5 days. If you are between the age of 10 – 14 we are giving you the best opportunity to represent Finland in a minority sport.
Come join us between from the 14 to 18 June from 9:00 to 16:00 to experience the following sports: Field Hockey, Lacrosse, Ultimate frisbee, Aussie Rules Football and Cricket. All global sports and all making their mark in Finland.
Price of the camp is 80€ including a light lunch and a snack.
Sign up by sending an email to Andrew andrewscholfield(at)gmail.com including participants name, contact information and parent’s contact information.
For more information contact: Andrew Scholfield tel. 045 278 8580

Comments are closed.