Indoor-hockey maajoukkue pelasi suurella sydämellä Ranskassa

Kotimaisen indoor-hockeyn SM-sarjan ollessa tauolla maajoukkue taisteli 15.1–17.1.2010 Rouenissa pelatussa Challenge-tason turnauksessa itsensä pronssille. Voittajaksi selviytyi isäntämaa Ranska. Hc Kilppareiden pelaajista turnaukseen osallistuivat Jussi Luhta, jonka ilmiömäiset torjunnat pitivät Suomea pystyssä Ranskaa vastaan pelatussa ottelussa. Tommi Rantala puolestaan laukoi mukavat tehot (2+0), ollen paras suomalainen maalintekijä Normandian kierroksella.

Koko Suomen joukkue tuulettaa Jämbeckin osumaa!

Joukkueen telaketjuosastoon kuuluva Juha Jämbeck (Seinäjoki United) pelasi elämänsä ottelun Ranskan kivikovaa joukkuetta vastaan. Maajoukkueuransa ensimmäisen maalin hän viimeisteli vaatimattomasti Ranskaa vastaan. Maalinsa jälkeen Jämbeck haki pallon Ranskan maalista, juoksi keskiympyrään ja heitti pallon ilmaan kuin käsikranaatin konsanaan. Pallon osuessa maahan koko Suomen joukkue kaatui parketille. Kyseinen maalituuletus nähtiin vielä samana iltana jokaisessa ranskalaiskodissa Ranskan Tv:ssä ja nostatti samalla ST Lenglen Hallenin tunnelman kattoon. Sympaattinen suomalaisjoukkue pelasi suurella sydämellä unohtamatta poikamaista pilkettä jokaisen pelaajan silmäkulmassa.

Mainion turnauksen pelannut ensikertalainen Visa Nurmi (Porvoo Hc) valittiin Suomen joukkueen parhaaksi pelaajaksi.

MM-turnaus

MM-turnaus

Kuvia ottelusta: Ranska-Suomi 8-1 (5-0)
(lisää kuvia turnauksesta ja viralliset otteluraportit löytyvät galleriasta).

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *