TULOSTA TÄSSÄ JA NYT:

Indoor-hockeyn Suomenmestaruus 2010 Hc Kilpparille!

FAKTA:

  • Numerot eivät valehtele. Hc Kilppari oli indoor-kevään 2010 kovakuntoisin joukkue.
  • Mestaruus oli kaikkien aikojen ensimmäinen Hc Kilpparille.

Koko alkuvuoden 2010 hurjassa iskussa ollut turkulaisjoukkue lunasti mestaruuden lisäksi paikan ensi vuoden seurajoukkueiden Eurocup-turnaukseen. Suurin toivein kauteen lähtenyt hallitseva mestari ABC-Team jäi finaaleissa Hc Kilpparin jalkoihin. Ratkaiseva 3. finaaliottelu päättyi turkulaisille tylysti 0-3 (0-1). Pelin hallinnasta kertoo, että vastustaja ei päässyt kunnolla maalintekotilanteisiin viimeisessä pelissään.

” – Kaikki kolme olivat kuitenkin tiukkoja pelejä ja jokaisessa pelissä jouduttiin pelaamaan loppuun saakka löysäämättä. Se toi varmuutta ja tuntumaa joka jätkälle”, kertaa laituri Kjell Helenius.
2009-2010 Indoor-kausi pähkinänkuoressa:

Kausi alkoi Hc Kilpparin osalta ailahdellen, eikä kaksi vuotta sitten joukkuepelillään hurmannut ryhmä näyttänyt yltävän aiemmalle tasolleen. Hc Kilppari kasasi kuitenkin palapeliään kaikessa rauhassa ja valmistakin tuli hyvissä ajoin. Vastustajien kannalta tylyä kieltään puhuu runkosarja kakkosen saldo kauden jälkipuoliskolta: Tammikuun alun jälkeen Hc Kilppari hävisi ainoastaan muutaman ottelun!

Maalissa Toni Lehtinen ja Jussi Luhta osoittautuivat toivotunlaisiksi selkärangoiksi, puolustus oli läpi kauden täynnä luotettavia sotureita ja hyökkäyspeli parantui läpi talven kuin viini vanhetessaan. Tähtiloiston sijaan ensimmäisenä tulee mieleen tasainen 3.ketjun jyräys. Pelaaja-valmentaja Tommi Rantala tiivistääkin: ” – Kyllä me pyritään aidosti olemaan se 3.ketjun joukkue. Samoilla linjoilla on myöskin Andrei Panschin: ”- Ainoastaan erikoistilanteissa roolitetaan tarkemmin”. Panschin arvioi samalla, että joukkue on läksynsä oppinut toissa kevään finaalitappiosta. Sen tarkemmin hän ei kuitenkaan halua menneeseen palata. ”- Nyt nautitaan mestaruudesta, Andrei toteaa!

Peli
Joukkue

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *