Tällä kaudella

Tällä kaudella jokaisesta pelistä on tarjolla voitosta kolme pistettä ja tasapelistä yksi piste. Runkosarjan kaksi parasta kohtaavat loppuotteluissa. Hc Kilppari aloitti sisäkauden 2010-2011 väkevästi. Hämeenlinnan kotiturnauksesta haaviin jäi kolme voittoa ja yksi tasapeli.

Ensimmäisessä ottelussaan ABC –teamia vastaan Hc Kilppari oli hieman kohmeessa ja joutuikin helsinkiläisiä vastaan erittäin tiukoille. ABC-team johti ottelua viime hetkille 2-1, kunnes viimeisillä sekunneilla Hc Kilppari sai rangaistusvippauksen, jonka Andrei Panschin täräytti varmasti alakulmaan ja ottelu päättyi 2-2 tasapeliin. Kauden avausmaalista vastasi Il capitano Jouni Hirvioja.

Toisessa ottelussa Hc Kilppari sai vastaansa ilman vaihtomiehiä pelanneen Seinäjoki Unitedin.”Wonder Team”  paransi peliään ottelun myötä huomattavasti ja pysyi poissa jäähyboksista. Hc Kilppari voitti väsyneillä jaloilla pelanneen Unitedin, sekä koko ottelun 4-1. Joukkueen maaleista vastasivat kahdesti maalannut Sami Lindroos sekä kertaalleen Kjell Helenius ja Olli Vesakoski.

Seuraavaksi Hc Kilppari sai vastaansa Porvoo HC: n. Il Kapitano Hirvioja näytti mallia täräyttämällä neljä maalia Porvoon verkkoon. Lisäksi maalin iski lyhyestä kulmasta joukkueen ulkomaalaisvahvistus, varsinainen kynämies Matthias Voigtlaender. Hc Kilppari voitti ottelun 5-1.

Viimeisessä ottelussa vastaan asettui BMT, Lahdesta. BMT:n riveissä pelasivat viime kaudella vaaleanpunaista Hc Kilppari paitaa kantaneet Simo Mäkelä ja Petri Virpiaho. Hc Kilppari piti ottelun langat hallussaan alusta loppuun asti ja voitti ottelun selvin luvuin 4-0. Länsirannikolla kuuluisuutta niittänyt Äijänsuon Youtube-tähti Mäkelän ketsuppipullo ei siis auennut viime vuoden tyyliin. Hc Kilpparin maaleista vastasivat kertaalleen: Voigtlaender, Vesakoski, Lehtinen sekä Hirvioja.

Ensimmäisen turnauksen jälkeen Hc Kilppari johtaa sarjaa tasapisteissä ABC-teamin kanssa. Kolmantena on Seinäjoki, neljäntenä Porvoo ja häntää pitää sisäkauden tulokasjoukkue BMT. Seuraavan kerran hokkipallo pyörii Seinäjoella 28.11.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *