HC Kilpparin vahva vire jatkuu..

HC Kilppari vieraili sunnuntaina Seinäjoki Unitedin vieraana Seinäjoki Areenalla. Kauden toinen indoor-turnaus oli kuin toisinto kahden viikon takaisesta Hämeenlinnan turnauksesta. Joukkueessa debytoi ulkokauden kärkihyökkääjä Mikko Läntinen, sekä väkevä EU-pelaaja Maximilian Kühl. HC Kilppari jatkoi mallikasta puolustuspeliään, mutta maalinteko oli Seinäjoella tavallista haasteellisempaa.

Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui Lahden BMT. Paine pysyi pääasiallisesti BMT:n kenttäpäädyssä, mutta palloa ei saatu häkkiin millään. Pelikellossa kymmenen minuuttia ja Sami Lindroos otti ohjat käsiinsä ja iski pallon viimein maalin perukoille. Maalin johdossa kärvisteltiin miltei koko pelin ajan, kunnes viimeisellä minuutilla Lindroos vapautti joukkueen toisella maalillaan. Ottelu päättyi 2-0 Turkulaisille.

Seuraavana vastassa oli kotijoukkue United, joka janosi pisteitä kotiareenallaan. United siirtyi ottelussa kolmannella minuutilla johtoon, kun Jukka Sumuvuori yllätti HC Kilpparin loistavasti pelanneen maalivahdin Jussi Luhdan. Hc Kilppari kuittasi takaiskumaalin nopeasti ja jo minuuttia myöhemmin Unitedin maalilla pyörineen pallon onnistui nostamaan häkkiin Olli Vesakoski ja tilanne oli 1-1. Ottelun ratkaisu syntyi, kun Andrei Panschin purjehti Unitedin puolustuksen läpi ja syötti pallon Maximilia Kühlille, joka ohjasi pallon läheltä sisään. Loppunumeroiksi jäi niukka 1-2 voitto HC Kilpparille.

Kolmannessa ottelussa kohtasivat sarjaa tasapisteissä johtava ABC-Team ja HC Kilppari. Kapteenin nauhaa kantanut Toni Lehtinen vei HC Kilpparin johtoon ottelun alkumetreillä. Ottelu oli erittäin kovatasoinen ja välistä kovaotteinenkin. Jäähypenkkiä kulutettiin puolin ja toisin. Molemmilla joukkueilla oli mahdollisuutensa ratkaista ottelu, mutta maalit jäivät puuttumaan. Tuomari ehti viheltää ottelun jo kertaalleen päättyneeksi, mutta peliä jatkettiin vielä hetki (?) ja ABC-Team sai viime sekunneilla rangaistukulman, josta joukkue iski tasoitusmaalin. Ottelun lopputulos 1-1.

Viimeisessä ottelussa vastaan asettui Porvoo HC, joka onnistuikin laittamaan hieman väsähtäneen HC Kilpparin lujille kovalla liikkeellään. HC Kilppari ei löytänyt parasta virettään enää, eikä saanut ensimmäisellä puoliajalla palloa millään Porvoon häkkiin. Onneksi kapteeni Toni Lehtinen otti ohjat käsiinsä toisen puoliajan lopussa ja pisti pallon etukulmasta sisään. Ottelu päättyi näihin 1-0 lukemiin Hc Kilpparille.

Sarjatilanne: ABC-Team 20, HC Kilppari 20, United 12, Porvoo HC 6 ja BMT 0 pistettä.

Seuraava turnaus on 12.12.2010 Porvoossa.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *