Sisäkausi lähenee loppua

HC Kilppari jatkaa vahvaa virettään indoor-hockeyn SM-sarjassa. Vuoden 2010 viimeisessä turnauksessa Porvoossa Hc Kilppari pelasi ABC-Teamin kanssa tasan 1-1, voitot Porvoosta ja Lahdesta jäätyi Seinäjokea vastaan. Lisämainintana huomautetaan että sisäkauden tulokaspelaaja Samu Raitanen oli Porvoossa liekeissä maalaten neljä kertaa turnauksessa.

ABC-tiimin kotiturnaus käytiin vuodenvaihteen jälkitunnelmissa Herttoniemessä 2.1. HC Kilppari jatkoi hyvää peliään myös Helsingissä, mutta joutui antamaan hieman siimaa ABC-Teamille. Ensimmäinen ottelu oli BMT:tä vastaan, jonka HC Kilppari hoiti ongelmitta. Ottelu päättyi selviin lukemiin 5-0 turkulaisille. Maaleista vastasivat Vesakoski kahdesti, Lindroos, S. Hirvioja (joka teki ensimmäisen maalinsa indoorhockeyssä), Raitanen sekä Panschin. Tolppien väliin hypännyt Toni Lehtinen piti pussinsa puhtaana varmoin ottein.
Toisena vastaan asettui Pohjanmaan väkevät pojat, eli Seinäjoen United. Jännittävä ottelu aaltoili molemmissa päissä ja molemmille joukkueille tarjottiin loistavat paikat johto-osumaan, mutta maalit jäivät puuttumaan. Vasta 20. minuutilla HC Kilpparin Kjell Helenius siirsi pallon maaliin Lindroosin hienosta syötöstä. HC Kilppari piti johtoasemaa sitkeästi, kunnes toiseksi viimeisellä minuutilla Seinäjoki onnistui saamaan pallon maaliin ja ottelu päättyi tasalukemiin 1-1.
Seuraavaksi pelattiin Porvoo HC:ta vastaan, jonka turkulaiset voittivat selkeästi 5-0. Maaleista vastasivat Vesakoski kahdesti, J. Hirvioja, Lindroos ja Panchin.

Viimeinen ottelu käytiin sarjakärki ABC Teamin ja HC Kilpparin välillä. Ottelu lähti HC Kilpparin osalta railakkaasti käyntiin, kun 3. minuutilla J. Hirvioja iski pallon sisään lyhyestä kulmasta. ABC Team kuittasi johdon kuitenkin jo seuraavalla minuutilla ja ottelu oli jälleen tasan. Tiukka taistelu päättyi HC Kilpparin lukuisista lyhyistä kulmista ja ABC:n hyvistä maalipaikoista huolimatta tasalukemiin 1-1.
ABC Team voitti muut ottelunsa ja otti siten kahden pisteen kaulan HC Kilppareihin. Sisäkauden toiseksi viimeinen turnaus pelataan Lahdessa 16.1.
Lisäksi pelikiellosta vapautunut Tommi Rantala pelaa BMT Lahden väreissä loppukauden kestävällä sopimuksella.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *