Maahockeyn SM-sarjan avaus takana:

Hc Kilppari haki avausvoittonsa Helsingistä

FAKTA:
  • Maahockeyn SM-sarja käynnistyi Helsingin Velodromilla 15.5.2011.
  • Turnausmuotoisessa SM-sarjassa jaetaan pisteet seuraavasti: voitto 3 pistettä, tasapeli 1 pistettä ja tappio 0 pistettä.
  • HC Kilpparin saldo turnauksesta (4 ottelua): 3 voittoa ja 1 tasapeli.
  • Seuraava turnaus järjestetään Lahden Kisapuistossa 12.6.2011.
Ulkokauden ensimmäisen sarjaottelunsa HC Kilppari pelasi Porvoo HC:tä vastaan. Ottelun alkuhetkillä vastustaja sai luotua muutaman vaarallisen tilanteen HC Kilpparin maalille, mutta tällä kertaa niistä selvittiin ilman takaiskuja. Ottelun edetessä hallinta siirtyi HC Kilpparille ja pallo saatiin ”kanisteriin” kaiken kaikkiaan 4 kertaa.

 

LOPPUTULOS: HC Kilppari – Porvoo HC 4 – 0 (3-0)
Maalintekijät: Tommi Rantala 2, Andrei Panschin 2.

 

Seuraavaan peliin Seinäjoen Unitedia vastaan HC Kilppari lähti pelaamaan nöyrästi, omaa peliään. Molemmilla joukkueilla oli muutama herkullinen maalipaikka, mutta tulostaululle jäi kaikesta yrityksestä huolimatta ”kiikarit”.

 

LOPPUTULOS: United – HC Kilppari 0 – 0 (0-0)

 

Turnauksen kolmas ottelu ja vastassa oli Lahden BMT. Ottelussa kunnostautui alkuhetkistä alkaen HC Kilpparin nuoriso-osasto Sampo Hirviojan johdolla. Peli oli tiukkaa taistelua, mutta toisella jaksolla HC Kilppari sai kuitenkin maalin aikaiseksi. Tommi Rantala syötti pallon ”boksiin” ja Samu Raitanen lakaisi pallon BMT:n maalin takalautoihin. Ottelu oli näin ollen paketissa.

 

LOPPUTULOS: BMT – HC Kilppari 0 – 1 (0-0)
Maalintekijät: Samu Raitanen 1.

 

Päivän viimeiseen otteluun asettui vastustajaksi ABC-Team. Peli oli tasainen ja varsin kovaotteinen helsinkiläisten prässätessä HC Kilpparin pelaajia. Ratkaisu syntyi erikoistilanteesta, kun Andrei Panschin järjesteli tekopaikan Toni Lehtiselle, joka naulasi silkinpehmeillä käsillään pallon ”uuniin” varsin helponnäköisesti.

 

LOPPUTULOS: HC Kilppari – ABC-Team 1 – 0 (1-0)
Maalintekijät: Toni Lehtinen

 
HC KILPPARI, HELSINGIN TURNAUKSEN TÄHDET (15.05.2011):

JUSSI LUHTA
TONI LEHTINEN
SAMPO HIRVIOJA

 

HC Kilpparin Maalivahtipeli oli uomissaan Helsingin turnauksessa. (arkistokuva)


 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *