HC Kilppari palasi kesälaitumilta tositoimiin

  • HC Kilppari jatkaa vahvaa tekemistä maahockeyn SM-sarjassa.
  • Sunnuntaina 21.8.2011 joukkue palasi kesätauolta pelaten Porvoossa 4 ottelua.
  • Ottelupäivän saldona oli kaksi voittoa ja kaksi tasapeliä.
  • Turkulaisilla on yhä erinomaiset mahdollisuuden loppuottelupaikkaan joko helsinkiläisiä tai seinäjokisia vastaan.
  • Seuraavan kerran HC Kilppari jahtaa pisteitä runkosarjan toiseksi viimeisessä turnauksessa Kasperin Pallokentällä, Seinäjoella 28.8.2011

Ensimmäinen ottelu käytiin Lahden BMT:tä vastaan. Molemmat joukkueet olivat vielä hieman kesäterässä, eikä maaleja nähty ottelussa. HC Kilppari pyöritti peliä mallikkaasti, mutta viimeistely uupui ja maalit loistivat poissaolollaan.

LOPPUTULOS: HC Kilppari – BMT 0 – 0 (0-0)

Seuraavan haasteen heitti kotijoukkue Porvoo, joka tarvitsi kipeästi pisteitä pronssiottelumahdollisuuttaan varten. Turkulaisjoukkue heräsi edellisen pelin kohmeesta ja hyvällä liikkeellä sai heti ensi hetkistä alkaen ottelun hallintaansa. Ensimmäinen maali nähtiin jo ottelun ensimmäisellä minuutilla, kun näppärän syöttöpelin päätteeksi joukkueen uusin vahvistus Antti Ikonen iski pallon komeasti verkon perukoille. Kyseessä oli Ikosen ensimmäinen veto ja ensimmäinen maali maahockeyssä! Hetken mies harkitsikin lopettamista, kun onnistumisprosentit olivat kunnossa, mutta pienen taivuttelun jälkeen mies jatkoi kuitenkin lentoon lähtenyttä hockeyuraansa ja HC Kilppari jatkoi kotijoukkueen painostamista. Prässi tuotti tulosta 23. minuutilla, kun kapteeni Hirvioja läjäytti kuulan häkkiin lyhyen kulman jatkopallosta. Ottelun loppuminuuteilla Mikko Läntinen iski pelin päätteeksi vielä Kilpparin kolmannen maalin ja lopputulokseksi 0-3 vieraille.

LOPPUTULOS: HC Kilppari – Porvoo HC 3 – 0 (2-0)

Maalintekijät: Antti Ikonen 1, Jouni Hirvioja 1 ja Mikko Läntinen 1.

Sarjassa kolmantena majaileva ABC-Team oli onnistunut voittamaan aiemmin jo Seinäjoki Unitedin ja himosi lisää pisteitä turkulaisilta. Aurajoen ihmeet eivät kuitenkaan antaneet ABC:lle tilaa rakentaa peliään, vaan pallo pyöri helsinkiläisten päässä koko pelin ajan. Kuvaavaa ottelun kululle oli, että vierasjoukkue ei päässyt kontrolloidusti edes puolenkentän yli kuin muutaman kerran.

LOPPUTULOS: HC Kilppari – ABC-Team 0 – 0 (0-0)

Viimeisenä käytiin kuuma kärkikamppailu sarjaa johtavan Seinäjoen ja HC Kilpparin välillä. Pelin panokset näkyivät ottelun vauhdissa ja tasossa, molemmat joukkueet pistivät kaiken likoon ja pallo pyöri ahkerasti molempien joukkueiden maalin suulla, mutta tiukasta väännöstä huolimatta ensimmäinen puoliaika päättyi 0-0. Toisella puoliajalla HC Kilppari nosti karvauspeliään ja painosti SJK Unitedia sen omassa päädyssään. Jälleen prässi tuotti tulosta ja 21. minuutilla Kilppari onnistui hankkimaan lyhyen kulman, jonka jälkitilanteesta, kukas muukaan, kuin kapteeni Hirvioja löi pallon maaliin ja johdatti HC Kilpparin voittoon. Ottelu oli selkeästi koko turnauksen kovatasoisin.

LOPPUTULOS: HC Kilppari – Seinäjoki United 1 – 0 (0-0)

Maalintekijät: Jouni Hirvioja 1.

HC KILPPARI, PORVOON TURNAUKSEN TÄHDET (21.08.2011):


ANTTI IKONEN
JOUNI HIRVIOJA
MIKKO LÄNTINEN

 

 

 

 

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *