Ulkokauden 2012 kulkua

HC Kilppari taistelee ensi viikonloppuna Helsingissä paikasta maahockeyn SM-finaaleihin. Maahockeykausi käynnistyi toukokuussa ja neljän turnauksen jälkeen Kilppari on runkosarjassa kolmantena, vain kolmen pisteen päässä ABC-teamista ja samalla finaalipaikasta. Runkosarja päättyy sunnuntaina pelattavaan Helsingin turnaukseen, jolloin ratkaistaan Seinäjoen vastustaja syyskuun lopulla pelattaviin finaalipeleihin.
Alkukausi on sujunut Kilppareilta kohtalaisesti, mutta muutamassa ratkaisupaikassa joukkue ei ole pystynyt venymään riittävästi. Sarjaa hallitseva Seinäjoki United on kaatanut Kilpparin jo kolme kertaa, mutta viimeisin peli Lahdessa päättyi Kilpparin niukkaan 1-0 -taisteluvoittoon hallitsevasta mestarista. BMT Lahti on jäänyt Kilpparille kakkoseksi toistaiseksi joka kerta ja onkin jo ulkona mestaruuskamppailusta. Arkkivihollinen ABC on onnistunut nujertamaan Kilpparin jo kahdesti, kerran on päädytty tasapeliin ja kerran Turun ihmeet ovat poistuneet kentältä voittajana. Tulevassa päätösturnauksessa Kilpparin pitää esittää kauden parastaan ja käytännössä voittaa kaikki ottelunsa – tai ainakin ABC selkeästi, jos mielii finaaleihin Unitedin kanssa. Eväät tähän joukkueelta löytyy, mutta palasten pitää loksahtaa viikonloppuna paikalleen.
Muilta osin Kilpparin kausi on sujunut erinomaisesti. Seura on kasvanut niin pelaajamäärältään kuin henkisestikin kuluneena kesänä melkoisesti ja harjoitukset ovat pyörineet kovalla tempolla koko kesän. Kilppari harjoittelee kahdesti viikossa tiistaisin 17.30 Parkin kentällä ja torstaisin 19.30 Vasaramäen kentällä. Jos olet kiinnostunut maahockeystä Turussa, ota yhteyttä puheenjohtajaan osoitteessa olli.vesakoski [AT] gmail.com
Olli

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *