Sisäkausi 2012-13 täysillä käynnissä

Indoorhockey-kausi käynnistyi jo viime kuussa kun Kilppari kävi Lahtelaisten vieraana saalistamassa kolme voittoa ja yhden tasapelin ”Suomen Chicagosta”. Seinäjoen turnaukseen lähtiessä Kilppari oli sarjakärjessä tasapistein Seinäjoki Unitedin kanssa. Kilpparin ja Seinäjoen yhteisjoukkue Wild West puolestaan majaili sarjan nelospaikalla.

Wild Westin kotiturnaus Seinäjoella alkoi Kilpparin osalta hikisissä tunnelmissa. Ensimmäiseen otteluun kotijoukkuetta vastaan nimittäin ehti aloitukseen ainoastaan neljä pelaajaa, loppujen Kilppari-miesten jumittaessa surkeaan ajokeliin. Ensimmäiset viisi minuutti pelattiin siis neljällä pelaajalla, ilman maalivahtia. Wild West rokotti Kilpparin surkeista ajotaidoista armottomasti ja löi kovalla temmolla kolme maalia alivoimaisen Kilpparin maaliin. Onneksi loppujoukkue ehti paikalle ennen lopullista katastrofia ja päästiin pelaamaan täydellä viisikolla. Pelikuviot loksahtivat hyvin paikoilleen ja Kilppari sai ottelun hallintaansa. Puoliajalle mentäessä oltiinkin jo tasatilanteessa 3-3. Toisella puoliajalla Kilppari kiri Wild Westistä ohi ja katastrofilta vältyttiin ottelun päättyessä 3-6 Kilpparin hyväksi.

Seuraavaksi vastaan asettui viime kauden mestarijoukkue ABC, jonka peli olikin terävässä kunnossa. ABC  tukki tehokkaasti turkulaisten syöttolinjat ja piti ottelun hallinnassaan. Kilpparin hölmöillessä jäähyilyyn oli ABC:lla helppo tehtävä poimia helpohko voitto lukemin 0-3.

Lahden BMT ei päässyt yllättämään Kilppareita, vaan Turun joukkue rakenteli maalipaikat huolella voittaen ottelun lukemin 4-0.

Viimeinen ottelu käytiin sarjakärki Untedia vastaan, joka oli jo voittanut ABC aiemmin päivällä. ABC tappiosta viisastunut Kilppari ei hakannut päätään seinään, vaan rakensi peliään maltilla ja peli pysyi Kilpparin pääasiallisessa hallinnassa. United kuitenkin maalasi ensimmäisenä lyhyestä kulmasta ja tauolle mentiin Unitedin 1-0 johdolla. Wonderteam uskoi kuitenkin tekemiseensä ja jatkoi painostamista toisella puoliajalla. Tasoitus saatiin 25. minuutilla kun Vesakoski ohjasi pallon häkkiin Rantalan syötöstä. Ottelun ratkaisu nähtiin toiseksi viimeisellä minuutilla, kun Unitedin maalilla pyörineen irtopallon nosti yläkulmaan jälleen Vesakoski ja Kilppari vei tiukan ottelun nimiinsä lukemin 1-2.

Turnauksesta Kilppari, ABC ja United saivat kukin yhdeksän pistettä eikä sarjataulukko muuttunut suuntaan eikä toiseen, Kilppari ja United jakavat sarjakärjen ABC:n vaaniessa kolmen pisteen päässä. Wild West voitti jälleen BMT:n ja pisti tiukasti ABC:lle kampoihin. Seuraavan kerran hockeytä pelataan sunnuntaina 9.2. Turussa, kun Samppalinnassa pyörii hockey 1. divisioonan turnaus. Pelit alkavat klo 11.30, tervetuloa katsomaan!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *