Vajaamiehinen HC Kilppari taisteli Lahden Kisapuistossa

  • Voitto HT-85:stä nosti HC Kilpparin lähelle finaalipaikkaa.
  • Seinäjoen United on runkosarjan voittajana varma finalisti.

Useista poissaoloista kärsinyt turkulaisryhmä osoitti taistelutahtoa raapien itselleen tärkeän voiton Hämeenlinnan HT-85:stä maahockeyn sm-sarjassa. HT-85 siirtyi ottelussa 1-0 johtoon, kun lyhyen kulman jälkeen pallo toimitettiin turkulaisten maaliin.

-Puolustettiin pelitilanne hieman löysästi ja kaveri sai lyhyen kulman, totesi HC Kilpparin maalivahti Jussi Luhta heti ottelun päätyttyä.

Takaiskumaalin jälkeen HC Kilppari sai pelinsä rullaamaan ja näin ollen ottelun lopputulos kirjattiin turkulaisille lukemin 5-1. Helpolla voitto ei kuitenkaan irronnut. HT-85 on joukkueena hyvä yhdistelmä kokemusta ja taitoa. Legendaarisen HT-85:n mukaantulo takaisin SM-sarjaan onkin nostanut otteluiden tasoa huomattavasti.

-Kyllä sitä teroitettiin ennen ottelua, että tässä oli tähän mennessä kauden ehkä tärkein matsi. Tärkeä voitto ja kolme pistettä kuitenkin lämmittää mieltä. Lindroosin Sami teki puolustuksessa kovaa duunia raataen isolla säteellä. Ukkohan (Lindroos) on kuin hyvä viini, joka vaan paranee vanhetessaan, lopettaa Luhta

Illan toinen kamppailu käytiin ABC-Teamia vastaan. HC Kilppari siirtyi ottelussa 1-0 johtoon, kun Olli Vesakoski niittasi ruoskallaan kauden avausosumansa. Ottelun kuluessa HC Kilpparin vajaamiehisen ryhmän jalka alkoi kuitenkin painaa, jolloin vastustaja pääsi paremmin peliin mukaan. Ottelun lopputulos kirjattiinkin vastustajan 1-2 voittoon.

-Kyllä alkoi vajaamiehisen ryhmän bensa loppumaan toisessa pelissä, totesi HC Kilpparin kapteeni Andrei Panschin. Erittäin positiivista kuitenkin on, että finaalipaikka on edelleen omissa käsissä. Ehjä suoritus seuraavassa turnauksessa ja pelaamme finaalissa. Siellä meidän kuuluukin pelata, toteaa Panschin loppuvenyttelyiden lomasta.

 

Lahti

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *