Runkosarja päätökseen: HC Kilppari ilmoittautui mestaruustaisteluun

  • Turkulaisryhmä nappasi kaksi voittoa maahockeyn sm-sarjan päättäneessä Helsingin turnauksessa viime sunnuntaina.
  • HC Kilppari pelaa näin ollen kaksiosaisen finaalisarjan Seinäjoen Unitedia vastaan.
  • Ensimmäinen finaali pelataan Turussa, Parkin kentällä su 08.09.2013 klo: 14.00!

 

Turnauksen ensimmäisessä ottelussa haettiin jo ennakko-asetelmia tulevia finaaleja ajatellen, kun vastaan asettui Seinäjoen United. Peli alkoi HC Kilpparin hallinnalla ja ensimmäistä maalia saatiin odotella varttitunnin ajan, kunnes lyhyen kulman jälkitilanteesta Andrei Panschin ohjasi pallon Unitedin maaliin. Turkulaisten toisen maalin iski Tommi Rantala pitkän kuljetuksen jälkeen. Ottelun loppunumerot 3-0 kirjattiin ylivoimahyökkäyksen päätteeksi, kun troikka Henri Haapanen-Markus Koivusaari-Samu Raitanen junailivat isännän ottein pallon Unitedin maaliin. Toisessa ottelussaan HC Kilppari otti 8-0 voiton Lahden BMT:stä.

– Syötöt napsuivat oikeaan paikkaan ja pelattiin joukkueena ehjä matsi. Tästä on todella hyvä lähteä finaalipeleihin, totesi HC Kilpparin Toni Keski-Valkama.

Finaalipelejä odotellaan turkulaisryhmässä jo kuin joulupukin tuloa aattoiltana. Hyvää lupaa niin ikään sairastupa, joka ammottaa lähes tyhjyyttään. Ainoastaan Liettuan maajoukkuereissulla itsensä telonut Toni Keski-Valkama on poissa kokoonpanosta.

– Finaalissa vastassa on huomattavan taitava joukkue (Seinäjoki). Meidän vahvuudet ovat taktisessa osaamisessa, joukkuepelaamisessa ja puolustamisessa. Ollaan ohituskaistalla, joten aika vaikeaa meitä on tällä hetkellä pysäyttää, kuittaa Keski-Valkama.

MAAHOCKEYN SM-FINAALI: PARKIN KENTTÄ (Tuureporinkatu 2)
SU 08.09.2013 KLO: 14.00 ALKAEN. TERVETULOA!

Lahti

  VS

Lahti

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to Runkosarja päätökseen: HC Kilppari ilmoittautui mestaruustaisteluun

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *