TALVISARJAN ENNAKKO: HC Kilppari ja Wild West tavoittelevat tuplamenestystä

  • Turkulaisryhmä HC Kilppari pelaa Indoor-hockeyn sm-sarjaa kaudella 2013-2014 kahden joukkueen voimin.
  • HC Kilpparin ja Wild West -nimellä operoivien joukkueiden talvikausi starttaa lauantaina 16.11.2013 Hämeenlinnan Jukolassa.
  • Molemmat turkulaisryhmät kiikaroivat Indoor-hockeyn sm-sarjan mitalipeleihin.

Indoorin sm-sarjaan valmistautuvan turkulaisryhmän pre-season on sujunut varsin mallikkaasti. Uusia harjoituskuvioita on käyty ahkerasti lävitse ja molemmat turkulaisryhmät ovat ehdottomasti tulevan talvisarjan kärkijoukkueita. Turkulaiset eivät kuitenkaan joudu tulevalla kaudella kantamaan ennakkosuosikin viittaa. Tämä lankeaa hallitsevan mestarin ABC-teamin ja Seinäjoen Unitedin ylle.

– Koutsi (Tommi Rantala) on tuonut vähän uusia tuulia treenikuvioihin, mikä on tehnyt selvästi hyvää koko porukalle. Tästä on hyvä lähteä tuleviin peleihin, toteaa vuoden 2013 nuori pelaaja -palkinnon pokannut Sampo Hirvioja.

– Tekemisen meininki on ollut treeneissä kohdallaan. Ollaan harjoiteltu mailankäsittelyä ja omaa pelisysteemiä. Ensimmäisissä treeneissä fiilis oli kuin talonmiehellä liukkaalla katolla, mutta näin kauden kynnyksellä olen saanut juonesta kiinni, toteaa HC Kilpparin Samu Raitanen.
Kahden tasavahvan joukkueeen myötä turkulaiset lähtevät hakemaan hyviä sarjasijoituksia talvisarjasta. Molemmat turkulaisryhmät odottavatkin kanget kovana sarjan aloitusta.

– Jokainen pelaaja saa paljon vastuuta ja pelejä vyöllensä, mikä onkin tärkeää kesän maahockeypelejä silmällä pitäen, kuittaa Raitanen lopuksi.

 

Avausturnauksen tulokset, Hämeenlinna 16.11.2013:

  Lopputulos  Puoliaika
United – HC Kilppari   4-3   (1-1)
HC Kilppar – ABC-Team   1-1   (0-1)
BMT – HC Kilppari   1-8   (1-5)
ABC-Team – Wild West   2-3   (1-1)
BMT – Wild West   0-10   (0-5)
Wild West – Lahti Hockey   10-0   (5-0)
Finaali
Finaali

  
Finaali

Jouni Hirviojan johdolla turkulaisryhmä Wild West kiilasi indoor-hockeyn sm-sarjan piikkipaikalle.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *