Puuhapäivä päätökseen: Turkulaisryhmä taistelee Suomen mestaruudesta indoor-hockeyn SM-finaaleissa

  • HC Kilppari voitti kaikki kolme otteluaan sunnuntaina, kun indoor-hockeyn ylempi loppusarja oteltiin Helsingin Herttoniemessä.
  • HC Kilppari kohtaa kaksiosaisessa finaalissa Abc-Teamin Helsingistä.
  • Ensimmäinen finaaliottelu pelataan Samppalinnan palloiluhallissa 8.3.2014 klo: 12.30 alkaen!

Helsingin turnauksen ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui tuleva finaalivastustaja Abc-Team. Indoor-kauden 2013–2014 ehjimmän ottelunsa pelannut HC Kilppari näytti hallitsevalle mestarille, että se pystyy kiksauttamaan kenet tahansa. Peli alkoi melko tasaväkisissä merkeissä, kunnes HC Kilppari löi tahdit ottelulle. HC Kilpparin joukkueesta kunnostautui erityisesti Sampo Hirvioja, joka latoi kolme kertaa hokkipallon helsinkiläisten rysään. Loppulukemat HC Kilpparille 5-1.

Toisessa ottelussaan HC Kilppari otti 8-0 voiton paikalliskamppailija Wild Westistä. Ajoittain Wild West haastoi väkevästi HC Kilpparin puolustusta ja osoitti sen, että Turussa tehdään tällä hetkellä oikeita asioita lajin eteen. Wild Westin pelaajien varmat otteet talvikaudella nostavat HC Kilpparin osakkeet korkealle tulevalla maahockeykaudella, kun turkulaisryhmät iskevät hynttyyt yhteen.

– Kauden parasta antia on ehdottomasti ollut kohtaamiset Wild Westin kanssa. Kun ruoho alkaa todenteolla viheriöimään ja siirrytään ulkokentille, niin meillä on kova nippu kasassa. Me tehdään yhdessä tätä juttua ja treeneissä on tällä hetkellä tekemisen meininki, totesi HC Kilpparin pelaaja-valmentaja Tommi Rantala.

Päivän päättäneessä kärkikamppailussa HC Kilppari punnersi 3-2-voiton Unitedista. United lähti ylemmän loppusarjan peleihin piikkipaikalta, mutta seinäjokisten peliesitykset eivät riittäneet finaalipeleihin asti, sillä joukkue hävisi Helsingissä kaikki ylemmän loppusarjan ottelunsa. Tämän johdosta HC Kilppari saa finaalissa vastaansa ABC-teamin, joten mestaruudesta tullaan käymään kuuma taisto.

4. ottelukierroksen tulokset:

  Lopputulos  Puoliaika
HC Kilppari – ABC-Team   5-1   (1-0)
Wild West – HC Kilppari   0-8   (0-5)
HC Kilppari – United
  3-2   (1-1)
Wild West – ABC-Team   3-6   (2-4)
Wild West – United   2-1   (1-0)
Finaali
Finaali

puuhastelua

(Suuntana SM-finaalit, tahdissaa mars! Samu Ratinen (vas.), Tommi Rantala, Olli Vesakoski, Andrei Panschin ja Jussi Luhta vartioivat omaa maalia lyhyen kulman aikana)

Indoor-hockeyn SM-finaali 1/2. Samppalinnan palloiluhallissa, lauantaina 8.3.2014 klo: 12.30 alkaen. Kahviossa pannu kuumana! Otteluun vapaa pääsy! Tervetuloa!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *