SM-finaalien huipennus lauantaina 13.9. klo 14.30 kotikentällä

Viime lauantain voitto Seinäjoki Unitedista antaa HC Kilpparille makoisat asemat kotipeliin Parkin tekonurmella. Voitolla tai tasapelillä HC Kilppari juhlisi jo toista perättäistä Suomen Mestaruuttaan, tappiolla varsinaisella peliajalla päädyttäisiin jatkoajalle, jonka voittaja olisi mestari – tasapelillä mennään tarvittaessa vielä rangaistuskuljetuksiin.

HC Kilpparin pelaajavalmentaja Tommi Rantala odottaa tiukkaa ja tasaista vääntöä, jonka uskoo kääntyvän HC Kilpparin eduksi tasaisemman pelaajamateriaalin sekä kotiyleisön tuoman lisätahdonvoiman turvin.

Tervetuloa seuraamaan ottelua – otteluun VAPAA PÄÄSY ja paikalla myös kahvio, josta saa peruskahvien lisäksi myös mm. hienoja HC Kilpparin vaaleanpunaisia kannatuspaitoja!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *