HC Kilppari runkosarjan voittoon

Hämeenlinnassa 28.2. pelatussa Indoor-hockeyn SM-sarjan VI-osaturnauksessa Kilppari kohtasi finaaleissakin vastaan tulevan ABC-Teamin sekä hämeenlinnalaisen HT-85:n.

Ottelussa ABC-teamia vastaan haettiin jo asetalmia ensi viikonloppuna alkavaan finaalisarjaan. Tulinen ja suuria tunteita sisältäneen ottelun vei lopulta ABC-Team lukemin 4-3 (1-1).

Kilppari siirtyi heti erän alussa 1-0 johtoon Andrei Panschinin rangaistusvippauksella. Tony Meski nosti seitsemännen peliminuutin maalillaan ABC-Teamin peliin mukaan ja puoliajalle mentiin tasaukemissa 1-1. Toisessa erässä ABC paransi otteitaan ja siirtyi Meskin rangaistusvippauksesta tekemällä toisella maalilla johtoon. Heti perään Jussi Paananen lisäsi ABC:n johtoa lukemiin 3-1.Toisen erän puolivälissä Kilppari tuli tasoihin Sami Lindroosin ja Tommi Rantalan maaleilla. Ottelun voittomaalin teki viimeisellä minuutilla kolmannen maalinsa iskenyt Meski.

– Oltiin vähän pehmeitä tänään ja hävittiin liian monta yksi vastaan yksi -tilannetta. Täytyy terävöittää peliä tulevissa finaaleissa ja uskoa omaan pelisysteemiin. Mestaruusotteluissa se joukkue, jonka pää kestää finaalien paineet on vahvoilla, analysoi Kilpparin maalivahti Jussi Luhta.

Jälkimmäisessä ottelussa ABC -tappiostaan sisuuntuneet pinkkipaidat kuitenkin kaatoivat HT-85:n lukemin 9-2 (3-0). Tuloksesta huolimatta kenttätapahtumat olivat tasaväkisiä ja tilanteita nähtiin molemmissa päissä.

Indoor-hockeyn runkosarja on siis ohi ja ensi viikonloppuna alkavassa finaalisarjassa vastakkain ovat runkosarjan voittanut HC Kilppari ja toiseksi tullut ABC-Team. Ensimmäinen ABC-Teamin isännöimä osaottelu pelataan sunnuntaina 8.3. ja Kilpparin finaali sarjan ratkaiseva kotifinaali sunnuntaina 15.3. klo 15.30 Samppalinnan palloiluhallissa. Muista siis olla paikalla kannustamassa pinkit voittoon!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *