Kilpparille SM-kultaa

HC Kilppari ja helsinkiläinen ABC-Team pelasivat 2-2 (2-0) tasapelin 15.3. käydyssä indoor-hockeyn  II SM-finaalissa. Tulos riitti Kilpparille mestaruuteen, sillä ensimmäinen osaottelu päättyi turkulaisten 3-1 voittoon.

Ottelu alkoi Kilpparin komennossa ja jo heti ensimmäisen jakson alkuminuuteilla isännät loivat vaarallisia maalintekotilanteita, mutta viimeistelyn ollessa varsin kehnoa pysyi ABC:n maali koskemattomana. Ottelun avausmaali syntyi 11. peliminuutin kohdalla, kun Andrei Panschin vei isännät 1-0 johtoon. Kolme minuuttia myöhemmin Tommi Rantala lisäsi Kilpparin johtoa maalilla lyhyen kulman jälkitilanteesta. Lukemissa 2-0 mentiin puoliajalle.

Kilppari hallitsi myös toista jaksoa, mutta ensimmäiselläkin jaksolla vaivannut heikko viimeistely jatkui ja lisämaaleja ei Kilpparille syntynyt. Toisen jakson loppupuolella ABC-Team otti aikalisän, jonka jälkeen helsinkiläiset pelasivat ilman maalivahtia viidellä kenttäpelaajalla. Kilppari ei onnistunut puolustamaan viittä kenttäpelaajaa vastaan ja ABC:n Jussi Paananen kavensi pelin 2-1:een. Hetkeä myöhemmin Petri Mikkola tasoitti pelin lukemiin 2-2. Lisämaaleja ei ottelussa kuitenkaan nähty ja tasatulos 2-2 riitti varmistamaan Kilpparin Suomen mestaruuden.

– Tasatulos onneksi riitti meille tänään. Lopussa mentiin ihan kipsiin, mutta onneksi kestettiin vastustajan rynnistys loppuun asti. Mestaruus tarkoittaa sitä, että pääsemme ensi vuonna pelaamaan Indoor Euro Challenge -turnausta ammattilaispelajien seurajoukkueita vastaan, Kilpparin valmentaja-pelaaja Tommi Rantala kommentoi ottelun jälkeen.

 

HC Kilppari kiittää kaikkia faneja ja joukkueen taustahenkilöitä kuluneesta kaudesta!

 

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.