Maahockeykauden avauksesta tasuri

Hämeenlinnalainen HT-85 isännöi HC Kilpparia 9.5. Hämeensaaren kentällä pelatussa sarjakauden avausottelussa. Vajaalukuisena ottelun pelannut Kilppari venyi hienolla taistelulla maalittomaan tasapeliin.

Isännät hallitsivat kenttätapahtumia koko ottelun ajan, mutta eivät useista lyhyistä kulmista huolimatta pystyneet ohittamaan loistavassa vireessä ollutta kilpparivahti Jussi Luhtaa. Kilppari pelasi ajoittain jopa kolmen miehen vajaalla, kun väsyneet turkulaiset joutuivat rikkomaan jalkojen loppuessa.

Kilpparin parhaat paikat tulivat vastahyökkäyksista, mutta vajaalla pelaamisesta johtuva väsymys näkyi myös viimeistelyn tehokkuudessa.

-Saatiin minimitulos, jota lähdettiin hakemaan. Tiedossa oli että vajaasta miehityksestä huolimatta tiukalla ja kurinalaisella puolustuspelaamisella voidaan taistella tosissaan pisteistä. Hyvin onnistuttiin siinä, sanaili Kilpparin kapteenina toiminut Luhta ottelun jälkeen.

 

Jussi Luhta esitti varmoja otteita maalinsa suulla. Kuva: Maija Toivonen

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.