ABC-Team kaatui kotiavauksessa

Sunnuntaina 17.5. HC Kilpparin vieraaksi saapui kauden ensimmäisessä kotiottelussa ABC-Team Helsingistä. Kilppari voitti ottelun lukemin 2-0 (2-0).

Kilppari lähti otteluun kovalla painostuksella ja hallitsi selkeäsi kenttätapahtumia ensimmäisellä puoliskolla. Ottelun ensimmäinen maali syntyi 25. minuutin kohdalla kun Sami Lindroos lakaisi pallon maalin Simo Mäkelän syötöstä. Neljää minuuttia myöhemmin Stephen van Heerden lisäsi Kilpparin johdon kahteen maaliin niin ikään Mäkelän syötöstä.

Ottelu jatkui toisella puoliajalla Kilpparin hallinnassa ja ABC-Teamin ainoa maalipaikat syntyivät lähinnä vastahyökkäyksistä. Isäntien painostus ei kuitenkaan tuottanut lisämaaleja ja lukemat 2-0 säilyivät loppuun saakka.

Ottelussa tehokasta syöttöpelaamista osoittanut Simo Mäkelä (6) haastaaa ABC-Teamin Jussi Paanasta.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *