Kilppari ja ABC-Team tasasivat pisteet

Keskiviikkona 5.8. Kilppari matkasi ABC-Teamin vieraaksi Helsingin Velodromille. Ottelussa oli jaossa tärkeitä pisteitä varsinkin runkosarjan voittoa ja kotietua finaalipeleihin tavoittelevalle Kilpparille. Kiivastunnelmainen ottelu päättyi kuitenkin tasalukemiin 1-1 (0-1).

Ottelu alkoi vierasjoukkueen hallinnassa, mutta varsinaisia maalipaikkoja syntyi kuitenkin vain muutamia. Simo Mäkelä vei vierasjoukkueen johtoon 15 peliminuutin kohdalla Jouni Hirviojan syötöstä.

Toisessa erässä kotijoukkue ABC sai  rikottua pelin rytmiä ja loi useita hyökkäyksiä pitkien avauslyöntien avulla. ABC:n pelitapa tuotti tulosta ja aivan ottelun viimeisillä minuuteilla isäntäjoukkue sai lyhyen kulman. Jussi Luhta otti tärkeän torjunnan kulmasta seuranneesta laukauksesta, mutta pallo kimposi vaarallisesti Luhdan torjunnasta ja isäntäjoukkueelle tuomittiin uusi lyhyt kulma. Toinen lyhyt toi isännille tasoituksen Daniel Dongsman laukoessa pallon maaliin.

Kilppari jahtaa runkosarjan voittoa seuraavan kerran 15.8. Turussa, jolloin vastassa on HT-85 Hämeenlinnasta.

Ottelun tilastot:

ABC-Team (Helsinki) – HC Kilppari (Turku) 1-1 (0-1)

Maalit:

15 min 0-1 Simo Mäkelä (Jouni Hirvioja)

66 min 1-1 Daniel Jongsma (Ari Kukkonen-Petri Mikkola)

Erotuomarit: Bikramjit Singh – Arto Sinisalo

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.