Kausiennakko: HC Kilppari lähteen puolustamaan mestaruuttaan

Hallitseva Suomen mestari HC Kilppari lähtee kauteen tavoitteena voittaa seurahistoriansa neljäs Suomen mestaruus. Pienen varjon alkukauteen luo kuitenkin useat runkopelaajien poisjäännit. Kokoonpano koostuu silti edelleenkin viime vuosina voittamiseen rutinoituneista pelaajista. Kova työ on kuitenkin tehtävä tavoitteeseen pääsemiseksi.

Joukkueen päävalmentaja Andrew Scholfield aikoo tuoda joukkueeseen uusia tapoja harjoitella ja keskittyä harjoituksissa suunnitelmallisuuteen ja laatuun.

– Kauteen lähdetään innokkaana ja puolustamaan viime vuotista mestaruutta. Kauden avannut Mestarit – Muu Suomi -ottelun voitto antoi joukkueelle hyvän fiiliksen kauden jatkoa ajatellen, mutta näen silti paljon parannettavaa. Harjoituksissa täytyy keskittyä enemmän peruskuntoon ja yleiseen pelikestävyyteen, sillä uusi alkukauden turnausmuotoinen formaatti on fyysisesti vaativa, kertoo Scholfield.

– Juniorityötä tullaan jatkamaan kesällä ja edistystä on varmasti odotettavissa silläkin saralla. Lisäksi tavoitteena on lisätä hockey-tietoisuutta turun seudulla entisestään, hän jatkaa kesäkauden muista tavoitteista.

Oman mielenkiintoisen lisänsä Kilpparin kauteen tuo toukokuussa odottava euroturnaus. Kilppari osallistuu Maltalla järjestettävään Eurohockey Club Champions Challenge IV -turnaukseen.

– Joukkueen jokainen pelaaja tiedostaa sen, että europeleistä lähdetään hakemaan menestystä. Muutaman avainpelaajan loukkaantuminen ja poisjäänti on europelien suhteen toki kova kolaus, mutta samalla se antaa mahdollisuuden uusille tähdille nousta esiin parrasvaloihin. Laatua ja henkilökohtaista taitoa joukkueessamme riittää yllin kyllin, joten lähdemmekin patruunapesät täynnä tuleviin koitoksiin, kommentoi Kilpparin valmennusryhmään kuuluva Tommi Rantala.

Kokonaisuudessaan on siis luvassa mielenkiintoinen kausi, joka tarjoaa kokeeneelle kilppariryhmälle monipuolisia haaasteita.

-Onnea kauteen kaikille joukkueille! Päättää Scholfield.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.