Kilppari jatkaa sarjakärjessä

Lauantaina 7.5. Vantaalla pelatussa SM-sarjan toisessa osaturnauksessa HC Kilppari kohtasi Seinäjoki Unitedin. Ottelu oli tasainen ja molemmilla joukkueilla oli tukku hyviä maalipaikkoja. Avausmaali syntyi kun Kilpparin Markus Koivusaari ohjasi pallon Unitedin verkkoon 14. peliminuutilla Sami Lindroosin vahvasta esityöstä. Niin ikään ohjurista syntyi Unitedin tasoitus, jonka taiteili Mikko Fiskaali 29. minuutilla. Kahta minuutti myöhemmin Simo Mäkelä siirsi kuitenkin Kilpparin 2-1 johtoon rangaistusvippauksesta. Näissä lukemissa mentiin puoliajalle. Toisen jakson ainoa maali nähtiin ottelun lopussa 67. minuutilla, kun Petri Jalonen tasoitti pelin 2-2 rangaistusvippauksesta.

Päivän otteluiden tulokset:

HT-85 – ABC 1-1 (1-1)

Kilppari – United 2-2 (2-1)

Warriors – BMT 6-0 (4-0)

 

SM-sarja jatkuu 29.5. Seinäjoella pelattavalla turnauksella.

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.