Kilpparille kirvelevä tappio Helsingissä

Kilppari kohtasi 17.8. ABC-Teamin Helsingin Velodromilla. Ottelu oli samaan tapaan tiukkaa vääntöä kuin joukkueiden edellinenkin kohtaaminen, mutta tällä kertaa helsinkiläisten viimeistely oli terävämpää. Maalipaikkoja oli runsaasti molemmissa päissä, mutta pinkkipaitojen hyökkäyspelaamisesta puuttui viimeistelyyn tarvittava viimeinen rutistus. Kotijoukkue ABC-Team vei ottelun lukemin 3-1 (2-0).

Ottelun tilastot:

1-0 Jon Lindström (Tommi Juutilainen)
2-0 Tuomas Hämäläinen (Joonas Helenius)
2-1 Simo Mäkelä (rv)
3-1 Jussi Paananen (Mark Verdegaal)

Kilppari jatkaa kamppailua finaalipaikasta jo tämän viikon sunnuntaina 21.8. kotiottelulla  Seinäjoki Unitedia vastaan. Ottelu alkaa klo 13.00 Parkin kentällä (Tuureporinkatu 2). Tervetuloa seuraamaan hokkia Suomen huipulta!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.