Poika pysyy Turussa

Lauantaina 10.9. Helsingin velodromilla pelattu maahockeyn ratkaiseva SM-finaali tarjosi jännittävää urheiluviihdettä parhaimmillaan, kun HC Kilppari kohtasi viime vuosien tapaan Seinäjoki Unitedin. Tiukka ottelu sujui pääosin Kilpparin komennossa, mutta maalipaikoista puuttui viimeinen ratkaiseva sivallus ja koko kauden joukkuetta vaivannut tehottomuus lyhyissä kulmissa oli taas pinkkien riesana. United iski vastahyökkäyksistä ja voitti ottelun lukemin 2-1 (1-1). Otteluvoittojen ollessa tasan pelattiin jatko-ottelu, joka päättyi tasalukemiin 0-0. Mestaruus ratkottiin lopulta rangaistuskuljetuskilpailussa, jonka Kilppari voitti 2-1 kapteeni Andrei Panschinin iskiessä ratkaisevan osuman. Näin ollen turkulaisten mestaruusjuhlat saivat alkaa jo neljättä kertaa peräkkäin.

Ottelun tilastot:

3 min 1-0 Petri Jalonen (rv)

30 min 1-1 Markus Koivusaari (Andrew Scholfield)

50 min 2-1 Mikko Fiskaali (Petri Jalonen)

Erotuomarit: Christian Gibson, Klaus Saijonkivi

Maahockeyn Suomen mestarit 2016

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.