Kooste: Mestarit – Muu Suomi

Sisähockeykausi avattiin 29.10. Hämeenlinnassa pelatulla Mestarit  – Muu Suomi -ottelulla. Perinteinen hockeykauden avaava ottelu päättyi tasalukemiin 2-2 (1-1).

Kyseessä oli kauden ensimmäinen ottelu, mikä näkyi pinkkipaitojen otteisssa. Kokoonpanossa oli useita pelaajia, jotka eivät Kilpparin riveissä ole indooria aiemmin pelanneet. Monia välähdyksiä paremmasta toki nähtiin, mutta vielä on paljon tekemistä ennen kuin totuttu Kilppari-kone alkaa hyrrätä. Kilpparilla on kuitenkin useampi viikko aikaa saada punaisesta langasta taas kiinni ennen sarjan alkua, ja usko on vahva että 1. SM-turnauksessa Herttoniemessä kolmen viikon päästä nähdään huomattavasti valmiimpi ja kontrolloidumpi Kilppari-ryhmä.

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.