Kilpparille vahva sarja-avaus

Sisähockeyn SM-sarja alkoi 20.11. Helsingin Herttoniemessä. Hallitseva Suomen mestari HC Kilppari avasi sarjaurakkansa kahdella voitolla ja yhdellä tasapelillä ja otti heti sarjan piikkipaikan haltuunsa.

Ensimmäisessä ottelussa Kilppareiden onnistui kellistää Seinäjoki United lukemin 4-2. Turkulaisten toinen hollantilaisvahvistus, Robin Branderhorst, avasi ottelun vahvasti onnistuen kahdesti maalinteossa ensimmäisen viiden minuutin aikana. Erätauolle mentiin 2-1 tilanteessa Unitedin onnistuttua kavennuksessa. Toisessa erässä vääntö jatkui yhtä tiukkana kuin ensimmäisessä mutta pinkkipaidat olivat jälleen etevämpiä: Sampo Hirviojan ja Antti Ikosen maaleilla peli saatiin jo lukemiin 4-1, mutta Unitedin Petri Jalonen pääsi kaunistelemaan lukemiksi 4-2.

Toinen ottelu HT-85:ttä vastaan alkoi todella tahmeasti ja ensimmäinen erä päättyikin lukemiin 0-0. Toisessa erässä Kilppari-miehistö heräsi lopulta taistelemaan tosissaan – kolmen minuutin tehojakson jälkeen tulostaulu näyttikin jo 3-0-johtoa Kilppareille Robin Brandenhorstin osuttua jälleen kahdesti ja Sampo Hirviojan lauottua maalin lyhyestä kulmasta. Lopussa HT otti maalivahdin pois, mikä kannatti, sillä hämeenlinnalaiset pääsivät kuudella kenttäpelaajalla pelaamaan pallon ohi maalivahti Jussi Luhdan Pinkkien puolustuksen nukahdettua. Lopputulokseksi kirjattiin lukemat 3-1.

Viimeinen ottelu ABC-teamia vastaan oli tuttua tahtojen taistoa. Ottelusta ei tapahtumia ja tunnetta puuttunut. Ensimmäisen huipputilanteen sai ABC-team, kun kotijoukkueen Mark Verdegaal pääsi laukomaan pilkkua, mutta Jussi Luhta onnistui venyttämään pallon tielle. Lyhyen kulman ja siitä seuranneen mylläkän jälkeen erän lopussa Kilppareiden kapteeni Andrei Panschin pääsi pelaamaan pallon ABC-teamin verkkoon ja erätauolle mentiin Kilppareiden 1-0-johdossa. Heti toisen erän alkuun kotijoukkue ABC pääsi kuitenkin kuittaamaan nopeasti Kilppareiden johdon kun sekavan tilanteen päätteeksi helsinkiläisten onnistui takoa pallo Kilppari-maaliin. Lisää maaleja ei enää nähty vaan loppulukemiksi kirjattiin 1-1, mikä oli aikalailla oikeutettu tulos.

HC Kilppari on siis ensimmäisen turnauksen jälkeen sarjan johdossa seitsemällä pisteellä, ABC-team toisena viidellä pisteellä, United kolmantena neljällä ja HT-85 viimeisenä ilman pisteitä. Seuraavan kerran pelataan SM-sarjaa Hämeenlinnassa 10.12.

Tulokset:

ABC-Team – HT-85       3-2 (2-1)

Kilppari – United            4-2 (2-1)

HT-85 – Kilppari            1-3 (0-0)

Uniter – ABC-Team        3-3 (3-1)

HT-85 – United               0-3 (0-1)

ABC-Team – Kilppari     1-1 (0-1)

 

Linkki: Kuvia päivän otteluista (Rlonn Photography)

Kuva: Rlonn Photography

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.