Sisähockeykausi jatkuu sunnuntaina Turussa

Vuosi 2017 alkaa hockeyn osalta totusti HC Kilpparin isännöimällä miesten SM-turnauksella sunnuntaina 8.1. Samppalinnan palloiluhallissa.

Turnaukseen lähdetään HC Kilpparin sarjajohdossa ABC-teamin hengittäessä niskaan kahden pisteen päässä. Voittamalla kummatkin turnauksen ottelunsa Kilppari olisi jo hyvin vahvasti kiinni finaalipaikassa, mutta tämän kauden kohtaamiset kärkijoukkueiden välillä ovat olleet sen verran tasaisia, että mikä tahansa joukkue voi viedä täyden pistepotin sunnuntaina. Luvassa siis takuuvarmasti viihdyttävä hockeypäivä Samppiksessa! Turnauksen yhteydessä myös turnauskahvio, josta saa taskurahalla pientä suolaista ja makeaa sekä mehua ja kahvia matsien jännittämisen oheen.

Turnaukseen vapaa pääsy, tervetuloa katsomaan ja kannustamaan pinkkipaidat voittoon!

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.