HC Kilppari runkosarjan voittoon

HC Kilppari nappasi täyden pistepotin 18.2. Hämeenlinnassa pelatusta runkosarjan viimeisestä turnauksesta.

Päivän merkityksellisin ottelu oli turnauksen avausottelu, jossa HC Kilppari kohtasi ABC-teamin. Turnaukseen lähdettäessä Kilppari oli jo varmistanut finaalipaikkansa ja ABC-team oli hyvin todennäköinen finaalivastus, joten panoksena ottelussa oli ennen kaikkea kotietu finaaliin. Kumpikaan joukkue ei näkyvästi ollut ottelussa niskan päällä vaan maalipaikkoja siunaantui hyvin tasaisesti kummallekin puolelle. Ottelun ainoan maalin onnistui kuitenkin iskemään komealla ohjauksella Kilppareiden Tommi Rantala Samu Ratisen läpisyötöstä. ABC-team painosti ottelun lopussa erittäin kovaa otettuaan maalivahdin tilalle kuudennen kenttäpelaajan mukaan. Tämä tuottikin tulosta lyhyen kulman muodossa aivan ottelun viime sekunneilla. Kilppari-puolustus maalivahti Jussi Luhdan johdolla onnistui kuitenkin hoitamaan vihoviimeisenkin tilanteen ja lopputulokseksi kirjattiin vapauttava 0-1 -voitto turkulaisille.

HC Kilppari kirjautti voitot myös kahdesta jälkimmäisestä ottelustaan: HT-85 kaatui lukemin 7-0 (0-3) ja United 2-1 (2-0). Kilppari-veskareiden koko turnauksen mittainen nollapeliputki jäi vain muutamasta sekunnista kiinni, sillä United teki ainoan maalinsa lyhyestä kulmasta pelikellon jo umpeuduttua päivän viimeisessä matsissa.

Seuraavaksi siis on edessä miesten sisähockeyn SM-finaalit, joissa HC Kilppari metsästää neljättä perättäistä sisämestaruuttaan. Ensimmäinen finaali pelataan Turussa sunnuntaina 5.3. ja jälkimmäinen Hämeenlinnassa lauantaina 11.3. sisähockeyn yleisen Final Dayn yhteydessä. Tämän vuoden finaaleista voidaan odottaa tasaisinta vääntöä moneen vuoteen, sillä ABC-team on saanut pelinsä hyvään uomaan viimeisimmissä turnauksissa, kun taas Kilppareiden peli on ailahdellut totuttua enemmän ottelusta toiseen. Tasoerot ovat kuitenkin hyvin marginaalisia, joten kummankin joukkueen pelatessa omalla tasollaan voi finaalisarja hyvin ratketa yksittäiseen henkilökohtaiseen suoritukseen. Jäädään odottamaan mielenkiinnolla mitä finaalipelit tänä vuonna tuovat tullessaan!

Ottelujen tulokset:

ABC-Team – Kilppari           0-1 (0-1)
HT-85 – United                 4-3 (1-1)
United – ABC-Team            2-7 (1-4)
HT-85 – Kilppari                0-7 (0-3)
ABC-Team – HT-85             9-3 (5-1)
Kilppari – Unit                  2-1 (2-0)

 

Sisähockeyn 1. SM-finaali Samppalinna palloiluhallissa (Itäinen pitkäkatu 45) 5.3. klo 12.30. Vapaa pääsy. Tervetuloa!

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.