Kilpparille ensimmäinen kiinnitys mestaruuteen

Sunnuntaina 5.3. pelattiin sisähockeyn ensimmäinen SM-finaali, jossa Kilpparin vieraaksi Samppalinnaan saapui ABC-Team Helsingistä. Ottelusta muodostui juuri niin tiukka kuin saattoi odottaa ja koko ottelussa nähtiin ainoastaan yksi maali, joka oli kuitenkin sitäkin komeampi. Ensimmäisen erän viimeisillä sekunneilla HC Kilpparin puolustajakaksikko PanschinRatinen juoni komean kuvion, jossa kapteeni Panschin nousi esiin vastustajan ringissä, Ratinen antoi kovan läpisyötön keskialueelta rinkiin ja Panschin ohjasi pallon heittäytymällä ABC-teamin maalin ylänurkkaan. Aikaisemmin ensimmäisessä erässä ABC-team onnistui myös kertaalleen saamaan pallon Kilppareiden verkkoon, mutta maali hylättiin pallon noustua tilanteessa ABC-teamin pelaajaan lavasta.

Toisessa erässä HC Kilpparin peli oli jo hiukan vapautuneempaa kuin ensimmäisessä, mutta parhaat maalipaikat jäivät uupumaan. Kumpikin joukkue sai muutamia lyhyitä kulmia, mutta maalivahdit olivat kummassakin päässä terävinä eikä lyhyistä kulmistakaan saatu palloa maaliin. ABC-team haki lopussa tasoitusta ilman maalivahtia, mikä poiki viimeisillä sekunneilla vierailijoille lyhyen kulman. Helsinkiläisten pysäytys kuitenkin epäonnistui, ja pallon valuttua keskialueelle puhallettiin peli päättyneeksi – loppulukemat siis 1-0 HC Kilpparille.

Mestaruus ratkeaa lauantaina 11.3. Hämeenlinnassa, jossa pelataan sisähockeyn Final Day. Ensimmäisen osaottelun voiton myötä turkulaisille riittää mestaruuteen tasapeli jälkimmäisessä kohtaamisessa. Jos ABC-team voittaa ottelun, ratkaistaan mestaruus jatkoajalla ja mahdollisesti rangaistusvippauksilla.

Lopuksi vielä suuret kiitokset loistavalle kotiyleisölle, joka eli joka hetkessä kotijoukkueen mukana ja toi hienon tunnelman Samppalinnan palloiluhalliin!

 

Kilppari-miehistö luo taisteluhenkeä hetkiä ennen alkuvihellystä.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.