Kilppari vei mestaruuden

HC Kilppari voitti sisähockeyn Suomen mestaruuden kukistamalla 11.3. Hämeenlinnassa pelatussa toisessa finaaliottelussa Helsinkiläisen ABC-Teamin lukemin 2-0 (1-0).  Pinkkipaitojen maaleista vastasivat  Tommi Rantala ja Iftikhar Syed. Kilppareiden maalissa torjui Jussi Luhta, joka pelasi siis ottelussa nollapelin samoin kuin Valtteri Lehto ensimmäisessä finaalissa. Finaalin arvokkaimmaksi pelaajaksi valittiin HC Kilpparin Jussi Luhta.

HC Kilppari kiittää kuluneesta sisäkaudesta kannattajiaan, taustajoukkojaan ja tukijoitaan!

 

Sisähockeyn Suomen mestarit 2016-2017. Ylärivi vas. Antti Ikonen, Samu Ratinen, Simo Mäkelä, Henri Haapanen, Tommi Rantala, Sampo Hirvioja, Elliot Steedman, Sami Evola, Alpo Hirvioja ja Sami Lindroos. Alarivi vas. Jarmo Heikkilä, Iftikhar Syed, Jussi Luhta, Valtteri Lehto ja Andrei Pancshin. Kuvasta puuttuu Antti Äärelä, James Payne, Toni Keski-Valkama, Pekka Lehtonen, Cas Reijnen ja Robin Branderhorst.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.